To je to što me zanima!

U utrci za 'Najbolji posao oko svijeta' Perko ušao u top 50

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Među tisućama kandidata Tomislav Perko kao jedini Hrvat probio se u drugi krug i trenutno vodi. Što o svemu misli Tomislav pogledajte u intervjuu u našoj foto-galeriji
Vidi originalni članak

Hrvatski putopisac Tomislav Perko ušao je u drugi krug natječaja za "Najbolji posao oko svijeta" tvrtke Jauntaroo. Ušao je među top 50 kandidata kao jedini Hrvat, a trenutno je na vodećem mjestu s 3639 glasova gotovo 800 više od kandidatkinje na drugom mjestu. Svim kandidatima poništeni su dosadašnji glasovi pa borba ponovno počinje ispočetka. Što očekuje od ovog natječaja i što bi napravio sa zarađenim novcima pogledajte u novom intervjuu s Tomislavom u našoj foto-galeriji.

Kandidati u borbi za posao u trajanju od godine dana i s plaćom od 100.000 dolara trebaju voljeti putovanja, istraživati lokalnu kulturu i sve to dijeliti na društvenim mrežama. Nakon drugog kruga žiri Jauntarooa suzit će izbor s 50 kandidata na pet finalista koje će odvesti na tajnu lokaciju i tamo ih intervjuirati. Kandidati s najviše glasova imaju najviše šanse za ulazak u finale. 

Tomislav je hrvatskoj javnosti poznat po putovanju "100 dana ljeta na putu oko svijeta", a njegov natjecateljski video možete vidjeti OVDJE.  Svi koji žele mogu ga podržati lajkanjem i omogućiti mu šansu za ulazak u top pet. 

Osim Perka, na natječaj se prijavila još jedna Hrvatica, Jelena, ali nije se uspjela probiti u drugi krug. 

Nije li ovo najbolji posao ikad? Putuješ po svijetu za 100.000 $

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vemaria 02.10.2013.

    Neka te prati sreća.

  • svjecica 02.10.2013.

    drzim fige! :)

  • svanuće 02.10.2013.

    Neka i nešto dobra na sreću .

Komentiraj...
Vidi sve komentare