To je to što me zanima!

Videopriznanja: Otkrile ono što šminkom skrivaju i zašto to čine

Da šminka kamuflira njihov stvarni izgled priznale su ljepotice koje zbog akni, dermatitisa i vitiliga koriste puder kako bi se osjećale bolje. Pogledajte priznanja
Vidi originalni članak

Makeup reklame su rijetko inspirativne, ponajprije jer se radi o modelima besprijekornog izgleda koje su uz to na u raznim editorijalima i naslovnicama dodatno fotošopirane, no kozmetička tvrtka Dermablend suprotstavila se takvom ispraznom oglašavanju. U suradnji s marketinškom agencijom Tuxedo otkrili su tajne tri ljepotice kojima je šminkanje potreba, a ne samo pitanje taštine u njihovom životu i poslu.

Cassandra je profesionalni model, a od srednje škole ima velike komplekse zbog akni. Pogledajte njezino priznanje o tome koliko joj je šminka pomogla da se izrazi i pokaže sebe svijetu:

Cheri ima vitiligo, bolest kožnog pigmenta. Oboljela je tek u 20-ima i to ju je šokiralo, osobito jer radi s malom djecom koja su je se bojala. Pogledajte što je rekla u videu:

Lina je model i plesačica s dermatitisom, za kojeg je vjerovala da će uzrokovati kraj njezinoj karijeri. Kaže da se puderom ne skriva, već da je on njezin saveznik u samopouzdanju i uspjehu:

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Stella81 04.04.2014.

    ja imam nešto slično kao ova br tri....samo na punom manjem dijelu kože, isto na trbuhu. pojavilo se kad sam imala 11, naglo, proširilo se i stalo...prvo su mi rekli da imam gljivice, a zadnja dijagnoza - staračke pjege :D...ne skrivam, nosim dvodjelni kupaći i hebe mi se...

  • foofighterica11 04.04.2014.

    Cure su super,navikle su živjeti s tim,nitko nije savršen.

  • BubAmara_13 04.04.2014.

    Najbolje mi je kad o prirodnoj ljepoti govore cure koje nisu imale prišta u životu, tko nema problem s tenom ne može shvatiti. Ja sam imala velike probleme, čak su mi se neki ljudi u javnosti smijali i vrijeđali me zbog toga. Što se tiče akni kvalitetan puder neće naškoditi takvoj koži, dugo koristim Bourjois i ne radi probleme, iako sam imala i ja failova pa koristila neke prije koji su mi samo pogoršali stanje. I ja sam s puderom ista osoba, puder ne mijenja crte lica, on samo pokrije crvenilo i akne, rumenilo, maskara, olovka i ostalo je ono što može "uljepšati" osobu, stavljanje pudera na lice samo pokrije nedostatke, to je nužno zlo tako da reći da kad se skine puder ispod je druga osoba jednostavno ne stoji! Tako da cure s problematičnom kožom se ne trebaju libiti staviti povremeno puder.

Komentiraj...
Vidi sve komentare