To je to što me zanima!

Umjesto Crvene četvrti grade erotski centar u Amsterdamu

Dvije opcije koje se razmatraju su hotel za prostituciju ili erotski centar, odnosno superhotel koji bi pružao razne popratne usluge poput kozmetičkih i frizerskih salona te solarija
Vidi originalni članak

Amsterdam planira izgradnju "erotskog kompleksa" koji bi činili klubovi, kazališta i drugi sadržaji posvećeni seksu ili hotel za prostitutke u sklopu preuređenja poznate Četvrt crvenih svjetiljki.

Hotel za prostituciju sa zatvorenim prozorima ili erotski centar su najizglednije opcije, prema gradskom vijeću Amsterdama čiji su planovi otkriveni u srijedu.

- Te opcije predstavljaju najveće prednosti i najmanje neprilika - smatraju gradski oci.

ISPUNJAVALA SAM PRAZNINU 'Spavala sam sa 130 tipova, a to mi je skoro uništilo život...'

Gradonačelnica Amsterdama Femke Halsema krenula je u čišćenje Crvene četvrti u koju dolaze brojni turist, često pijani i bez imalo poštovanja prema prostitutkama i stanovnicima, smatraju lokalne vlasti.

Halsema je rekla da je zabrinuta porastom tajne prostitucije oko tog čuvenog dijela nizozemske prijestolnice.

Posljednjih mjeseci grad je organizirao razgovore sa seksualnim radnicama, vlasnicima zgrada i drugim ljudima uključenima u prostituciju kako bi čuo njihova stajališta.

BORDEL IZ PRVOG STOLJEĆA Nakon 40 godina u Pompejima se otvara antička Kuća ljubavi

- Razmatra se nekoliko scenarija. Oni uključuju određivanje prostora za seksualne djelatnosti u našem gradu. Na primjer ako je prostor predaleko, veći je rizik za sigurnost i teži je nadzor. Mjesto mora biti lako dostupno javnim prijevozom. Seksualni rad je normalan rad i nije nam namjera istjerati prostituciju iz grada - navelo je vijeće.

Dvije opcije koje se razmatraju su hotel za prostituciju ili erotski centar, odnosno superhotel koji bi pružao razne popratne usluge poput kozmetičkih i frizerskih salona te solarija.

INTERVJU S AMERIČKOM ZNANSTVENICOM: Ljudi su se ohladili: Tijelo nam je prije 157 godina bilo toplije

Gradsko vijeće se nada da će donijeti plan prije ljeta. (bs)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Grumpy_Cat 20.02.2020.

    Fora :D

  • DANIJEL 🐶 20.02.2020.

    Uopče ne sumnjam da će sjati u svim duginim bojama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare