To je to što me zanima!

Umjesto da će dobiti novac, on je srećkom otkrio da će biti tata

Korisnica TikToka Hayli Baez potajno je snimila srdačan trenutak kada je svom partneru uručila personaliziranu srećku koja će mu promijeniti život
Vidi originalni članak

Par je sjeo za stol kako bi zajedno ogrebali srećku, koja obično sadrži novčane nagrade za one koji imaju sreće. No ova srećka je bila drugačija. Hayliin partner uzeo je novčić i krenuo grepsti. Otkriva slike tri zlatne poluge, a Hayli mu govori da ogrebe glavnu nagradu.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zatim počinje grebati po sljedećem odjeljku kako bi otkrio nagradu, dok čita: 'A ... beba? Što?' zbunjenim tonom.

Kada shvati što se zapravo događa, ispadne mu novčić zbunjeno pogleda svoju partnericu i počne vrištati od uzbuđenja raširenih ruku. Nakon toga zagrli svoju partnericu i kaže joj 'daaaa'.

Njegova presretna reakcija otopila je srca gledatelja jer je videozapis pregledan više od 3,8 milijuna puta, a skupio je više od 770 000 lajkova.

@haylinic

EVERY girl deserves a reaction like this... 🤰🏻💜 ##pregnant ##pregnancyannouncement

♬ original sound - Hayli Baez

U opisu snimke pisalo je: 'Trenutak kada sam rekla svom mužu da sam trudna.. Trenutak kada on shvati..' na što je kasnije dodala 'Svaka djevojka zaslužuje ovakvu reakciju'. 

Personalizirane srećkice kupila je na Amazonu za nešto manje od 80 kuna. U pakiranju je dobila 6 srećki, koje možete iskoristiti i za svoje prijatelje i obitelj.

MIMOIŠLI SE Ukrcao se na let za Pariz kako bi je iznenadio, a ona na raniji let za Edinburgh da iznenadi njega

Bilo je mnogih pozitivnih komentara na ovaj video, a neki su komentirali: 'Ovaj vrisak mi je natjerao suze na oči', 'Zamislite da to jednog dana pokažete svom budućem djetetu i vidi kako ste oboje bili uzbuđeni', 'Osvojio je jackpot', piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aaerts 21.02.2021.

    ako si ga metnuo realno je da buš bio tata , ne treba ti to žena reć hahah

  • 21.02.2021.

    i opet tik tok 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare