To je to što me zanima!

Umjesto ispod majice bodi se ove sezone nosi kao majica

S ulice na pistu - najprije su ga počele nositi slavne trendseterice, a onda je bodi završio na Balmainovoj pisti. Bodi je definitivno zamijenio majicu, a nose ga sve slavne dame
Vidi originalni članak
Čini se da su se i high street brendovi i dizajneri složili da je bodi jedino što treba za super styling. Nekad najpopularniji komad devedesetih, ove sezone manekenke ga nose na traperice u ležernom izdanju, a na pistama je najelegantniji komad. Bodi je definitivno zamijenio majicu, a nose ga sve slavne dame. Radi se o komadu koji i nije baš najlakše nositi, ali zato savršeno ističe ženstvene obline.
 
Dolaze u raznim varijantama, no izgleda da su među trendsetericama ipak najpopularniji modeli koji se vežu sprijeda. Takve modele nosi doslovno svaka najpoznatija manekenka. Lily Aldridge i Emily Ratajkowski svoje su bodije iskombinirale s “boyfriend” trapericama, a uski gornji dio i široki donji pokazali su se kao dobar omjer za savršen dnevni look. Kako je sam po sebi bodi već ionako dovoljno seksi, čak i potpuno zatvoreni modeli izgledaju vrlo ženstveno.
 
Ipak, bodije ćemo najčešće viđati u ležernim izdanjima, pogotovo ako su u “nude” nijansama ili crnoj. Stil manekenki u slobodno vrijeme obvezno se sastoji od bodija i traperica, a uz nekoliko preinaka ovakav styling lako ćete iz dnevne varijante “preseliti” u večernju. 
 
Odaberite klasičan crni bodi, s dubokim dekolteom ili vezicama na prsima. Preko dana ga nosite s “boyfriend” ili “skinny” trapericama na tenisice ili hit cipele sezone - espadrile. Jedini modni detalj koji će vam trebati su sunčane naočale i torbica. Uvečer tenisice zamijenite visokim potpeticama ili kakvim upečatljivim sandalama.
 
Popularne su sandale ukrašene resicama ili pomponima, a ako želite da vam tijekom večernjeg izlaska bude što udobnije hodati ili plesati, odaberite tzv. blok potpetice. Da bodiji nisu samo high street trend, dokazuju i njegova izdanja na modnim pistama. Tako smo ga u “nude” izdanju vidjeli u Balmainovoj kolekciji, a styling s rupičastom suknjom vidimo na hrabrim curama za vrućih ljetnih večeri.
 

Maslinasto zeleni, H&M, 187 kn

Cvjetni, Zara, 149,90 kn

Smeđi na preklop, Bershka, 169,90 kn

Crni, H&M, 112 kn

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sunshine9 13.06.2016.

    Body majice i kosulje se nose vec godinama 😁😁

  • kabrit 10.06.2016.

    kad se to nosilo tako davnooo, u prošlom stoljeću , nikaj novo

  • Iskrena mala 10.06.2016.

    Ovaj iz Bershke mi je šou.

Komentiraj...
Vidi sve komentare