To je to što me zanima!

Umjetnica organizira vjenčanje, a mladoženja je - njezin poplun

Da bi sve bilo savršeno, Pascale je angažirala profesionalnu organizatoricu vjenčanja. Odjenut će spavaćicu i plišane papuče, a cjelokupni look će nadopuniti kućni ogrtač
Vidi originalni članak

Umjetnica Pascale Sellick (49) iz Exetera u Velikoj Britaniji odustala je, kaže, od muškaraca i odlučila se vjenčati sa svojim poplunom, i to ne bilo kojim, već bijelim na kojemu su nacrtana crvena srca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svadba je planirana za idući mjesec i pozvani su svi koji se nađu u blizini. Otkrila je kako će za tu prigodu odjenuti spavaćicu i plišane papuče, a cjelokupni look će nadopuniti kućni ogrtač.

Pascale samu sebe naziva 'nepristojnom, grubom, spektakularnom ekshibicionisticom', a sa poplunom ima 'najintimniju i najpouzdaniju vezu koju je ikad imala'. 

- Moj poplun je uvijek bio tu za mene i prekrasno me grli. Toliko volim svoj poplun da pozivam ljude da posvjedoče mojoj zajednici s najstalnijim, najutješnijim suputnikom u mojem životu. Bit će glazba i ceremonija, smijeh i zabava - rekla je, a prenosi Metro.

MNOGE ĆE SE PREPOZNATI Umjetnica otkrila kako je biti žena komičnim ilustracijama

Da bi sve bilo savršeno, Pascale je angažirala profesionalnu organizatoricu vjenčanja.

- Zbilja mi je drago što sam uključena u ovo. Valentinovo može biti depresivno za mnoge ljude tako se nadamo kako će ih ovo oraspoložiti - rekla je Anna FitzGerald iz WooHoo Art Events.

- Bilo bi divno kada bi se ljudi mogli osloboditi svoje engleske rezerviranosti i poskakati u odjeću za spavanje. Ceremonija će biti u Rougemont vrtovima u Exeteru u nedjelju 10. veljače u 14 sati. Dress code je kućni ogrtač, pidžama ili spavaćica i papuče, po mogućnosti, sa plišancima na njima - dodala je umjetnica.

JEZIVA ISTINITA PRIČA IZA POPULARNOG FILMA: 'Obitelj je u kući strave proživljavala pakao, u pet ujutro budio bi ih miris leševa'

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 24.01.2019.

    Prije bi in obukli kosulje a sad ih pustaju pravo pred kamere

  • black_cat 24.01.2019.

    nadam se da u braku bude perje pošteno letalo naokolo

  • billi Galeb 24.01.2019.

    Što se čudimo Cura hercegovka se vjenčala za Plenkija i Koli istovremeno i taj brak na ovom portalu traje iz dana u dan 😀😀😀😀😀😀😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare