To je to što me zanima!

Upoznala sam galantnog gospodina, kao što ste rekli. Zanima me imamo li budućnost?

Ovaj muškarac nije loš kao osoba niti je loš u duši, ali je vrlo nesiguran i pomalo nestabilan. Imao je prije vas duge odnose i avanture, ali sad bi se želio skrasiti i traži sebi stabilnu osobu
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

prošli put ste mi rekli da ću upoznati poštenog i galantnoga gospodina, što i jesam, i zanima me ima li taj odnos budućnost s obzirom na to da postoje neke nesigurnosti i kočenja s njegove strane.

Unaprijed hvala.

šifra: Nizozemska

Odgovor:

Pomalo ste sumnjičavi i imate mnogo predrasuda prema drugima, često mijenjate raspoloženje, ali imate posao i novac, osigurani ste s te strane. Ovaj muškarac nije loš kao osoba niti je loš u duši, ali je vrlo nesiguran i pomalo nestabilan.

 

Imao je prije vas duge odnose i avanture, ali sad bi se želio skrasiti i traži sebi stabilnu osobu. Vaš odnos sad već dugo traje, ali ono što je ovdje čudno je da on želi nastaviti ovu vezu bez velikih obaveza i velikih planova.

Vi ste u blokadi, iako vam na svim drugim poljima jako dobro ide. Ovdje postoji neka vrsta negativne energije i teško da ćete uspjeti u svojem naumu s ovim muškarcem. Želim vam sreću.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Tabita7 04.02.2024.

    Nema sa takvim sreće.

  • Maria0 04.02.2024.

    Imamo i mi tu "garantnog gospodina "ali ja znam i bez Mevludina da on neće ženu ostaviti i uzet ovu što trči za njim.Bog joj pomogao.Amen🙏

  • mars7 04.02.2024.

    Nece tu melvidin pomoc

Komentiraj...
Vidi sve komentare