To je to što me zanima!

Uskočite u uzorak: Točkice su hit i čak na modnim dodacima

Točkice ili - kako ih popularno u svijetu nazivaju - 'polka dots', ponovno su nam se vratile na sve odjevne komade. Najčešće se nose u svakodnevnoj, casual varijanti
Vidi originalni članak

Uzorak točkica povezujemo s retro dizajnom, s obzirom na to da je on jedan od onih koji se još od 20. stoljeća konstantno vraća u modu. Iako se njegova popularnost stalno smanjuje i pojačava, točke nikad zapravo ne izlaze iz mode.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Točkice ili - kako ih popularno u svijetu nazivaju - "polka dots", ponovno su nam se vratile na sve odjevne komade. Najčešće se nose u svakodnevnoj, casual varijanti, iako ih možemo pronaći i na večernjim komadima, kao i na modnim dodacima.

Najpopularnije su crno-bijele kombinacije, no točkice nisu ograničene samo na te dvije krajnosti boja. Razni topovi svih boja često su okupani u taj poznati uzorak, a kad nisu crne i bijele, i točke ponekad isprobaju neku drugu boju - crvenu, ružičastu, zelenu...

Možete ih lako kombinirati s drugim odjevnim komadima koji su monokromatski, a ako se želite istaknuti, uparite velike i male točke od glave do pete. Lako se nose, a donose posebnu zaigranost modnoj kombinaciji. 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare