To je to što me zanima!

Uskoro imam operaciju debelog crijeva, hoću li biti dobro?

Vidim da vam slijedi bolji period u životu nakon operacije. Zdravlje će vam se poboljšati, a i više ćete izlaziti i družiti se, posvetiti se sebi i svojim hobijima
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

Za koji mjesec imam operaciju debelog crijeva. Malo se bojim ishoda. Molim vas recite mi hoće li operacija proći u redu?

šifra: Lucija

Odgovor:

Poštovana gospođo Lucija, nemate se čega bojati. Bez obzira na to hoće li operacija biti laparoskopska ili klasična, liječnik će odlučiti što je najbolje za vas u tom trenutku. Nema razloga za brigu. Vidim da će operacija proći u redu. Strah prije operativnog zahvata je prirodan, ali vjerujte, ne morate se plašiti.

Vidim da ste dobra osoba, ali ste se jako namučili sa zdravljem. Vidim da vam slijedi bolji period u životu nakon operacije. Zdravlje će vam se poboljšati, a i više ćete izlaziti i družiti se, posvetiti se sebi i svojim hobijima. Sada je najvažnije da se ne uzrujavate. Posvetite se sebi i skoncentrirajte se na operaciju i oporavak.

PISMO MEVLUDINU Hoće li moj sin napokon pronaći srodnu dušu? 'Ne komplicirajte stvari, on se ne želi oženiti'

Objasnite ukućanima da sada trebate mir i njihovo strpljenje. Vidim da će se svi uključiti u vaš oporavak tako da ne brinite. U sigurnim ste rukama. Sve razmirice koje su postojale sada će pasti u drugi plan što vam je itekako potrebno. Javite se poslije zahvata, sretno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare