To je to što me zanima!

Uvijte trepavice, stavite primer i postignite maksimalan volumen

Za bujne trepavice na primer širokom četkicom možete dodati i lagani sloj pudera u prahu za dodatni volumen, no pripazite da ne pretjerate s količinom
Vidi originalni članak

Guste i uvijene trepavice glavni su detalj dobrog makeup looka, bio on dnevni ili večernji. Kad se oslanjate samo na svoje trepavice, bez umjetnih, važno je dobro ih pripremiti da one izgledaju najbolje što mogu samo s maskarom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za početak ih uvijte uvijačem, budite nježni, ali uporni, jer ovaj proces može potrajati i nekoliko minuta. Kad ste zadovoljni time kako su se uvile, nanesite vodootporni primer, koji je najčešće bijele boje i stvara odličnu bazu za maskaru.

POGLEDAJTE PRIRODNE LJEPOTICE Prvi izbor ljepote bez šminke: Vrijedi samo prirodna ljepota, nisu imale čak ni sjajilo za usne

Na primer širokom četkicom možete dodati i lagani sloj pudera u prahu za dodatni volumen, no pripazite da ne pretjerate s količinom. Nanesite vodootpornu maskaru prvo na gornju stranu trepavica potezima od kapka prema dolje, a onda nanesite klasično prema gore kako biste vratili trepavice na njihovo mjesto.

SVESTRANO VOĆE Za blistav izgled: Masnu i suhu kožu nahranite mandarinom

Četkicu maskare kroz trepavice provlačite cik-cak potezima da biste zahvatili i najmanju dlačicu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare