To je to što me zanima!

Uz Inu je ljeto puno sunca, radosti i smijeha u Rogoznici

Ukupno 47 mališana iz SOS Dječjeg sela Lekenik trenutno uživa u ljetovanju u Rogoznici gdje se uz animatore i školu plivanja odlično zabavljaju i uživaju u moru
Vidi originalni članak

Veseli dječji smijeh čuje se ovih dana u odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Županja u Rogoznici. Tamo sada u ljetnim radostima uživa 47 djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik, a u pratnji su im sedam SOS mama i socijalna radnica. Ljetovanje koje traje deset dana omogućila im je INA, a prije njih je u Rogoznici bilo 70 mališana iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Uz kupanje i sunčanje djeca provode vrijeme i uz druge sadržaje kako bi im ovo ljeto bilo nezaboravno. Posebno su uzbuđeni bili oni kojima je ovo bio prvi odlazak na more u životu. Svi su oduševljeni školom plivanja, a navečer animatori u odmaralištu za mališane pripreme brojne zabavne aktivnosti. Veselo je bilo na pidžama partyju na kojem su nagrade za najbolju pidžamu i spavaćicu osvojili mali Jurica i Nikolina, a jednako tako i dok su se izrađivale maske i pjevale karaoke. Djeca su bila i na izletu u Šibeniku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • christy 11.08.2011.

    zašto ovoj djeci nisu "zamućena" lica,kao što se to uredno radi sa djecom "poznatih i slavnih"? ova djeca ne zaslužuju privatnost samo zato što su nezbrinuta? zašto ne vrijede ista pravila za sve?

  • ribić2 11.08.2011.

    Šta je gospodo komentatori, ovaj postupak ili događaj nije vrijedan vašeg komentara jer se takvo nešta događalo u onom "mraku" a sada to nikako nije za pohvaliti jer sad bi , kao, trebali imati ljetno veselje samo djeca imučnih, onih koji mogu platiti, a da zbog toga njihove porodice ne poste idućih mjeseci. Vidite kako je ovoj djeci potrebno malo za tako puno radost a i to malo su im ukrali neki nezasiti i gramzivi ljudi jer su ukrali njihovim roditeljima radna mjesta a time i plaću pa jadni sami im nemogu priuštiti ovakav odmor jer inače neće biti kasnije za knjige i kruh, djedovima ukradoše i imovinu koju su godinama stvarali i penzije tako da više nemogu dati ni za sladoled unucima a kamoli ih voditi na more. Sad da čujem zagovornike ovog kapitalističkog izživljavanja nad sirotonjom i one koji govore da u socijalizam nije bio humano društvo. Ja kažem, bilo je i humano i pravednije od ovog koje se može zvai i grabežno umorstvo jer točno to i je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare