To je to što me zanima!

Uz jednostavan trik riješite se svih neugodnih mirisa iz cipela

KUČNI TRIKOVI Hladan vosak sporije će gorjeti pa svijeću prije korištenja nakratko zamrznite, a zamrzivač će pomoći i ako želite nešto dopisati u pismo koje ste već stavili u omotnicu
Vidi originalni članak

Još jedan super trik sa zamrzivačem je zamrznuti plastičnu foliju na nekoliko minuta. Niske temperature smanjit će ljepljivost i olakšati korištenje.

Ako ste zalijepili omotnicu, a zaboravili ste nešto napisati u pismo, stavite omotnicu u zamrzivač u plastičnoj vrećici. Ostavite da odstoji sat vremena. Kad je izvadite, odmah je oprezno otvorite tupim nožem ili otvaračem za pisma. Zatim pustite omotnicu da se zagrije na sobnu temperaturu pa navlažite zonu s ljepilom i zatvorite ponovno pismo. Zamrzivač može produljiti i trajanje svijeća.

Nove svijeće stavite u zamrzivač dan prije nego što ćete ih upaliti. Hladni vosak sporije gori, a kod nekih svijeća niska temperatura spriječit će kapanje voska. Zamrzivač može ukloniti i neugodan miris cipela. Stavite cipele u vrećicu sa zatvaračem i ostavite ih u zamrzivaču preko noći. Niske temperature uklonit će bakterije iz cipela koje uzrokuju neugodne mirise.

VIDI OVO! Najmisteriozniji: Što skrivaju ova četiri horoskopska znaka? 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Liverpool_YNWA 05.12.2018.

    žena bi me ubila da nađe radne cipele u škrinji..

  • 05.12.2018.

    treba ih prati često

  • Book for Tomorrow 05.12.2018.

    pa ovo je svjetlo na kraju tunela .... a mogu li ja zamrznuti miša u šezdesetima još mogu stajati sat vremena ispred zamrzivača a i dulje ako će mi pomoći ????????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare