To je to što me zanima!

Uz maštovite će sendviče djeca zavoljeti fino povrće

Djeci sve predstavlja igru pa dok slažete vesele zalogaje ispričajte priču uz koju će zavoljeti povrće i voće te osmislite nazive specijalitetima
Vidi originalni članak

Čak je i bilo kakav doručak bolji nego nikakav, no krafne i lisnata peciva krcata su masnoućama i nezdravim šećerima, a siromašne vitaminima i mineralima. Osim toga, ubrzo nakon takvog obroka brzo nastupa glad, pa su mnogo bolje rješenje sendviči s integralnim kruhom, jogurt sa žitaricama ili voće. Bez obzira na jutarnju strku, raznovrsan doručak za nekoliko trenutaka može biti gotov. Dan prije usitnite sastojke za slasne sendviče od nemasne šunke, omiljenog sira i povrća, koje ne služe samo za dekoraciju, već kao i motivacija da dijete zavoli zdrave namirnice.
Djeci sve predstavlja igru pa dok slažete vesele zalogaje ispričajte priču uz koju će zavoljeti povrće i voće te osmislite nazive specijalitetima. Da bi bili dopadljivi, sendviči moraju biti maštoviti, ukrašeni komadićima šarenog povrća ili raznobojnim namazima, koje možete i sami pripremiti. Poigrajte se sa svježim kravljim sirom, pomiješajte ga s vrhnjem, posolite, a zatim dodajte kuhanu i sitno naribanu mrkvu ili povrče prema želji. Začinite listićima peršina, ploškicama ili kockicama maslina te dodajte kukuruz šećerac i crvenu papriku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare