To je to što me zanima!

Uz primer za kosu frizura traje dulje i štiti je od temperatura

Primer učvršćuje vlasi, kosu čini elastičnom i odbija nečistoću, a najbolji je izbor za neposlušnu kosu. Zbog njega frizura traje dulje i posebno je dobar za kovrčave vlasi
Vidi originalni članak

Baš kao što je primer baza za makeup, tako je primer za kosu svojevrsna podloga za dobru frizuru. Treba ga pravilno dozirati i dovoljno ga je nanijeti u veličini kovanice te raščešljati. On istovremeno učvršćuje vlasi, odbija nečistoću i povećava elastičnost. 

Primer pomaže da frizura traje dulje, ublažava oštećenje vrhova i pomaže u zadržavanju prirodnih ulja na vlasištu. Odličan je izbor za neposlušnu kosu zato što odbija vlagu pa se kosa ne nakovrča nakon peglanja. Preporuča se nanositi ga na vlažnu kosu, a tada će pomoći i kod raspetljavanja kose. Najbolje ga je nanijeti na vlažnu kosu, a pomoći će i kod raspetljavanja kose. Od visokih temperatura štiti tako da zaglađuje folikule vlasi.

Preporučuje ga se koristiti svakih nekoliko pranja, pa nije najbolji izbor za sve one koji kosu peru svaki dan. Također, budući da previše preparata čini kosu teškom i beživotnom ne treba ga nositi u velikim količinama.

Primer za kosu možete pronaći u svim boljim frizerskim salonima gdje se mogu i kupiti, a moguće ga je naručiti i preko interneta. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SA-SU 16.02.2013.

    Je li to važi i za platinastu kosu? :))

  • Capafiori 16.02.2013.

    Što je u stvari primer? U pokušaju da pronađem sastav nečega što ima taj naziv, jedino nailazim na ovakav članak na bacvice.com.Radi li se o šamponu, ili pak puderu??

  • chelseaMG 15.02.2013.

    rihanna izgleda predobro sa ovom frizurom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare