To je to što me zanima!

Uz trik s teniskom lopticom i čarapom jastuk će biti kao nov

Kad tek kupimo novi jastuk spavanje na njemu je udobno, no glava brzo ostavi otisak, odnosno malo udubljenje na tkanini, i oblik se promijeni. Čak ni nakon pranja, jastuk neće vratiti prvobitni izgled
Vidi originalni članak

Martin Seeley, stručnjak za spavanje, podijelio je trik za vraćanje jastuka u izvorno stanje bez udubljenja i kvrga, a sve što trebate su teniska loptica i čarapa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Martin kaže da biste jastuke trebali svaki dan 'namjestiti', odnosno podići ih za lijevu i desnu stranu, stisnuti pa zatim otpustiti pritisak. To će pomoći da ostanu mekani i puniji, a trik koji će im pomoći da ne budu kvrgavi je da ih stavite u sušilicu zajedno s teniskom lopticom koju ste stavili u čistu čarapu.  

NAUČITE MALENE NA UREDNOST Kako organizirati dječju sobu: Donosimo 20 najboljih savjeta

- Upalite sušilicu na najnižu postavku i uključite na 30 minuta. Loptica bi trebala razbiti 'kvrge' s jastuka, a čarapa će pomoći da se žuta boja s nje ne otisne na jastuk - otkriva.

Jastuci od perja i paperja zapravo postaju kvrgavi od znoja i vlage ako se koriste dulje vrijeme, pa biste ih trebali svako jutro otresti i namjestiti, kako biste poboljšali protok zraka između perja. Inače, jastuke bi trebalo prati svakih četiri do šest mjeseci, a jastučnice barem jednom tjedno, piše Mirror.

SIGURNA VIŠEKRATNA UPOTREBA Vaša boca za vodu može biti leglo zaraza: Ovako ju očistite

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rafo 14.07.2022.

    Treba koristiti jastuk s memorijskom pjenom.

  • 14.07.2022.

    Moj Zeko je cijelu noć ha ha🤪🤪🤪 u snovima prstićem stiskao nosić i trubio ti dit ti dit ti dit ti dit, ha ha🤪🤪🤪 je imala noćne more od njega i probudila se u znoju, jastuk je bio mokar

Komentiraj...
Vidi sve komentare