To je to što me zanima!

Valentinovo je iskrenije za parove ako se krše pravila

Iako većina ne voli “bombardiranje” tisućama malih Kupida iz svakog izloga i klišejizirane darove, to nije razlog da ne razveselite partnericu
Vidi originalni članak

Bliži se Valentinovo, nekome praznik ljubavi, a nekome dan koji bi najradije prespavali. Iako većina ne voli “bombardiranje” tisućama malih Kupida iz svakog izloga, klišejizirane darove i osjećaj “zapovijedi” da se baš na taj dan moraju pokazati osjećaji, to nije razlog da ne razveselite partnericu neočekivanom dragom gestom. Preskočite formalne večere uz svijeće u restoranima u kojima je na taj dan tolika gužva da se gubi osjećaj svake intimnosti i radije dragu iznenadite slasnom kombinacijom omiljenih joj delicija, a svijeće možete iskoristiti za opuštajuće druženje u kadi. Ako nemate kulinarskog umijeća, iznenadite je kartama za koncert ili pogledajte satiru u kazalištu, bitno je da se smijete zajedno.
Kako god bilo otrcano, cvijeće će se ženama uvijek svidjeti, kao i pomno odabrano seksi rublje. Ako ste se dogovorili da se nećete darivati, to ne znači da je ne možete raznježiti stihovima na post-itu uz šalicu kave prije posla ili zatražiti na radiju pjesmu njezina omiljenog benda. Iako to možda neće otvoreno priznati, žene ipak vole opipljive znakove da vam je stalo.

>>> O. K. je preskočiti Valentinovo
KRIVO: Iako ne treba raditi famu, njoj neće biti biti drago ako ga baš nikako ne obilježite.
ŠTO UČINITI: Proslavite na svoj način, makar to bilo i zajedničko igranje playstationa.

>>> Već ste godinama zajedno i nema potrebe da slavite
KRIVO: Uspješni parovi su oni koji, iako su dugo zajedno, i dalje znaju jedno drugom pokazati ljubav te na taj način sprečavaju monotoniju i predvidljivost.
ŠTO UČINITI: Zato što se tako dobro poznajete ne bi trebalo biti problema kako udovoljiti jedno drugom. Uplatite zajedničku saunu i masažu te probudite čula.

>>> Dar mora biti sladunjav i romantičan
KRIVO: Dar ne mora biti romantičan, može biti praktičan ili uopće ne treba biti dar. Dovoljna je pažljiva gesta da pokažete kako vam je stalo.
ŠTO UČINITI: Ako ste se odlučili za dar, odaberite nešto što posebno voli - CD omiljenog pjevača, zbirku poezije, novu igricu ili art film koji je teško nabaviti.

>>> Samo muškarci daruju
KRIVO: Kao što je lijepo da on iznenadi vas nekom sitnicom, tako i vi možete razveseliti dragog.
ŠTO UČINITI: Otplesati zanosni striptiz samo za njega.

>>> Valentinovo se mora proslaviti baš 14. 2.
KRIVO: Nitko ne kaže da morate slaviti svoju ljubav kad i svi drugi.
ŠTO UČINITI: Odbacite tradiciju i izaberite neki drugi dan u tjednu koji će biti vaše osobno Valentinovo, barem ćete izbjeći gužve po restoranima.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • bluesky 03.02.2010.

    u prvom dijelu komentara...hahahaha

  • bluesky 03.02.2010.

    possesed....skenirao si mi misli...hahahahahaha

  • Degy 03.02.2010.

    tako je possesed,carski komentar

Komentiraj...
Vidi sve komentare