To je to što me zanima!

Valentinovo: Najbolji modni komadi za najromantičniji dan

Motivi srca, poljubaca, šaljivi i romantični natpisi, odjeća, kozmetika, rublje, slatkiši, čestitke - nema toga što ne slavi Valentinovo. Provjerite najbolje komade
Vidi originalni članak

Dok je  jednima samo još jedna komercijalna izmišljotina, drugima je lijep romantičan podsjetnik. No, sigurni smo, svakome je drago dobiti barem mali znak pažnje. A Valentinovo je u današnjoj kulturi, pokazala su neka istraživanja tržišta, vrlo važan "blagdan". Motivi srca, poljubaca, šaljivi i romantični natpisi, odjeća, kozmetika, rublje, slatkiši, čestitke - nema toga što ne slavi Valentinovo. Neki podaci govore kako za Dan zaljubljenih žene diljem svijeta dobiju čak 50 milijuna ruža, a zanimljivo je kako u SAD-u 15 posto čestitki žene šalju samima sebi. Iako je to možda na prvi pogled malo čudno, nemamo ništa protiv da same sebe malo počastimo za ovu prigodu - donosimo vam pregled najljepših prigodnih stvarčica iz naših dućana i online shopova.

Kada je o dizajnerima prve lige riječ, motiv srca prisutan je u kolekcijama Dolce&Gabbane, Moschina i Marca Jacobsa, koji se kod njih ponavlja gotovo iz sezone u sezonu. Bez obzira na prepoznatljv uzorak, srca i crveno, odlično će funkcionirati neovisno o Danu zaljubljenih. Njihova vedrina unijet će dozu veselja u svaki styling.

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake subote ekskluzivno uz 24sata! 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zeleno oki frajer 14.02.2015.

    sretno vam valentinovo svima

  • muskarac 14.02.2015.

    crvene salonke i majica na pruge ostalo mi je sve zbljuv i previse

  • SA-SU 14.02.2015.

    Svim ženama toplo preporučujem da si na današnji vrlo važan "blagdan" koju poruku pošalju same sebi! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare