To je to što me zanima!

Varteks predlaže fluidni power dressing u plavim tonovima

Varteksova umjetnička direktorica Martina Vrdoljak Ranilović najavljuje proljeće obilježeno nijansama mora i neba te donosi novu kolekciju s naglaskom na tailoring za nju i njega
Vidi originalni članak

- Varteks i dalje nastavlja graditi vlastiti modni izričaj. Naše ambicije, ali i naši potencijali su veliki. Svakako i dalje bez kompromisa inzistiramo na kvaliteti, ali polako dodajemo i malo stilskih začina - izjavila je povodom nove kampanje modna dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović. Na vizualima je dio kolekcije koju će uskoro predstaviti na Fashion.hr pisti.

Trench kaput kao jedan od klasika poslovne elegancije u Varteksovoj kolekciji nosi nježnu, pastelno plavu nijansu. Priču prati i muško odijelo, doduše nešto više na strani sive, a dobar stilski prijedlog su bijele tenisice.

Sličan outfit otkriva praktičnost prugastih odijela koja kombiniraju crveni i plavi ton. Odijela s kratkim hlačama najavljena su kao jedan od hitova proljeća ne samo kod nas, već i na svjetskoj modnoj sceni.

Ležeran dio kolekcije donosi lagane haljine snažnog motiva s naglaskom na crvenu, koja je u muškoj varijanti nešto više pastelna.

Odijelo nije potpuno bez stylish maramice i kravate, jedan je od prijedloga nove kolekcije. Kampanju je snimila Mare Milin, a styling su osmisli Petar Trbović i Martina Vrdoljak Ranilović. Make-up je radio Saša Joković, a frizure Salon Glamour. Kreacije nove kolekcije prvi su isprobali modeli Laura Kvartuč i Eugen Renko.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare