To je to što me zanima!

Vatreni stil: Najvažnije je samo pronaći idealnu nijansu crvene

Crveni ruž, crvena potplata na Loubotinkama, Valentino crvena... Crvena najbolje stoji djevojkama porculanske puti, a zagasito crvenu neka nose brinete pepeljaste kože
Vidi originalni članak

Ne postoji boja koja ostavlja jednak dojam kao - crvena!

Valentino je postao popularan po svojoj poznatoj nijansi koja se sad naziva Valentino rosso ili Valentino crvena. Dizajner vjeruje da je to jedina boja koja se u modnoj industriji može natjecati s crnom i bijelom.

Zaista, i danas, na modnim pistama i crvenim tepisima uvijek na za oko prvi zapnu crveni komadi, duge crvene toalete, pa čak i mini detalji koje ne možemo ne primijetiti. Sve zahvaljujući crvenoj!

Iako neki dizajneri uvijek zagovaraju crvenu od glave do pete, ako baš niste obožavatelj te varijante, predlažemo da probate s detaljima u ovoj vatrenoj boji. Torbica, cipele, remenje, nakit, marame... Izbor je na vama.

Tajna je u tome da pronađete idealnu nijansu.

Iako nismo baš pobornici strogih pravila kad je moda u pitanju, crvena najčešće najbolje stoji djevojkama s porculanskom puti i - potpunoj suprotnosti - onima tamnoputima. Za one koje spadaju u sretnice koje brzo dobivaju preplanuli ten i prirodno imate tamniju kosu, vama će odlično stajati vatreno crvena.

Zagasito crvena i boja krvi odlično će izgledati na djevojkama pepeljaste puti i smeđe kose. Jarko crvena je odlična za razbijanje monotonije, a malo života u poslovni look možete unijeti jarkocrvenim odijelom.

Osim toga, poigrajte se i kombiniranjem različitih nijansi ili stylingom u kojem strogo odijelo sparujete s T-shirtom. U zanimljivu igru s crvenom upustio se dvojac Dolce&Gabbana, a ako ste mislili da leopard uzorak, kristalići i crvena tvore najkičastiju kombinaciju ikad, razmislite opet. Sve to kod DSquareda izgleda odlično.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 11.05.2017.

    Volim sve nijanse plave ..i obožavam tz boju..ali nikako se ne mogu svrstati pod ono kao:"Ja sam tip za plavo i basta"!😎 To je zanimljivo.Mene impresionira cijela ta priča o bojama i ne bojama.. Nekada ću na sebe staviti nešto mslo crvene..neki detalj ili nikako.UVIJEK ću načakariti visoke štikle na sebe sa crvenim đonom.Pogotovo ako!se u tom trenutku osjećan "sexi" Ili ću si staviti crveni ruž ..karmin rot ili sjajilo ..Ponekada je to postava na mantilu ili čak Vino crvena dugačka haljina.U tom slučaju je zakopčana do grla i nema nakita.Boje su fascinacija..Sa crvenom bojom i nhenom simbolikom su se mnogi bavili..od profanih asocijacija politike filozofije..služila je i kritičarima i unjetnicima...Od Tiziana i cijele štorije o nastanku boje . Venezia Rosso boje koje su prenosile boju sokova mediteranskih školjki..na platno.. Stendalovog Crveno i Crno.. Crvenog miljea Amsterdama. "Zovem se Crvena" nevjerojatnog Orhana Pamuka. Pa i Francuske revolucije..etc nadalje burgundca..Chadonea.. korala naših mora...i..i...i Grafički vrlo efektna u tisku..Kao mali detalj vrlo "prizivna".. Taaaa opasna ..sexi najjača boja prirode ..Crvena boja krvi.. Njeno banaliziranje i svođenje kardinalnosti na jeftin "marketinški"trik bilo čega.. je uvrjeda za jedino što u biti nosi ,a to je život

  • Judita👥 11.05.2017.

    možda ona bordo crvena (boja vina )aj može malo svjetlije hah.stoji gotovo svima .

  • 11.05.2017.

    Nikada niti u jednoj prilici crveno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare