To je to što me zanima!

Vatromet i paljenje lampica na boru otvorili Advent u Areni

Na drugom katu Arena Centra sve do 31. prosinca možete uživati u predstavi "Kako je vilenjak spasio Božić", klizati u Ledenoj bajci, posjetiti Božićnu sobu...
Vidi originalni članak

Djed Mraz je u subotu 29. studenog uz pomoć Ines Preindl upalio lampice na EKO boru u zagrebačkom Arena Centru. Osim paljenja lampica, otvaranje Adventa u Areni obilježio je i raskošni vatromet te premijera predstave "Kako je vilenjak spasio Božić". Autor predstave je Igor Weidlich, režiser i kostimograf je Igor Barberić, a glumci Dunja Fajdić, Igor Baksa, Vesna Ravenšćak i Djed Božićnjak.

Svi posjetitelji - uključujući odrasle i one najmlađe, moći će osim u predstavi, uživati u brojnim sadržajima koje nudi Advent u Arena Centru sve do 31. prosinca, osim 25. i 26. prosinca.

Veliko klizalište Ledena bajka ispred glavnog ulaza otvoreno je tijekom prosinca od 9 do 21 sati. Na klizalištu je organizirana i škola klizanja, a petkom i subotom posjetitelji će moći uživati u plesnoj  atmosferi na disko klizanju.  Na dan 5. i  6. prosinca mališane će razveseliti Sveti Nikola i Krampus. 

Uoči Božića, 20., 21. i 24. prosinca moći ćete se družiti i besplatno fotografirati s Djed Mrazom Čarobnjakom. U Božićnoj sobi - prostoru na prvom katu centra posebno uređenom za djecu, svake adventske subote u 11 sati će dva profesionalna glumca i dječja pedagoginja približiti mališanima čarobni svijet knjiga kroz igru i interakciju. 

Nakon Božića, 28. prosinca, na redu je koncert Zagrebačkih mališana uz gosta iznenađenja. U partnerstvu s  udrugom Vilibald centar provodi se humanitarna akcija "Veselo Božićno drvce" u 18 zagrebačkih škola i vrtića u kojem će se prikupljati donacije posjetitelja te će ih pred Božić djeca odnijeti u staračke domove uz poklone koje je pripremio Arena Centar.

Adventsko doba je ujedno izvrsna prilika za kupovinu najljepših i najpovoljnijih blagdanskih poklona u više od 200 trgovina koje u prosincu rade od 9 do 22 sata. Arena Centar daje i mogućnost kupnje poklon kartice, idealnog poklona kojim će se ispuniti želje onih koje darujemo, bilo da je riječ o rodbini, prijateljima, poslovnim partnerima ili zaposlenicima. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare