To je to što me zanima!

Većina se složila: Seks nam je najbolji na godišnjem odmoru

Iako se parovi pribojavaju i da će im ponestati tema i da će im biti dosadno na godišnjem odmoru, većina se ipak slaže kako im je u to vrijeme seks najbolji
Vidi originalni članak

Seks na plaži priželjkuje većina Amerikanaca, otkrilo je istraživanje društvene mreže Zoosk.com provedeno na 1529 ljudi. 

Gotovo tri četvrtine ljudi od 18. do 49. godine tvrde da je seks najbolji na godišnjem odmoru. Oko 22 posto njih vjeruje kako je odmor u tropskim krajevima najromantičniji izbor, dok je za 19 posto njih to posjet Parizu ili Rimu. Krstarenje je ideal za 15 posto ispitanika dok je za devet posto to romantični obiteljski hotel i kampiranje, piše Daily Mail

Oko 38 posto parova brine se da će živcirati jedno drugo na odmoru, a 73 posto žena najviše smeta partnerovo hrkanje. Gotovo 15 posto partnera pribojava se da neće imati što pričati sa svojom boljom polovicom, dok je za 15 posto noćna mora dijeljenje kupaonice. Muškarci (59%) se najviše boje šopinga sa ženom, otkrila je studija. 

Što se tiče samog putovanja, oko 86 posto parova boji se da će ih razdvojiti na zrakoplovu. Prijašnja su istraživanja potvrdila da su duboka opuštenost i nedostatak napetosti ključ za žensko uzbuđenje, a to omoguće upravo godišnji odmor. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • VijestiShitcom 22.05.2012.

    Svaki dan drugi sex! Najbolja kombinacija! Rađeno je istraživanje u Ameriki da bogataši više imaju seksualnih odnosa u svojim aston martinima nego svi beskucnici zajedno!! Ima na FOX-u!!

  • zmaja- 22.05.2012.

    O da!

  • mihaela1000 22.05.2012.

    I meni je najbolji na godišnjem, premda se onda i najviše svađamo i obavezno dobim mengu :D Ahhhhhhh

Komentiraj...
Vidi sve komentare