To je to što me zanima!

Vegeterijanci-licemjeri? Svaki treći pijan poseže za mesom

Dok će većina zažaliti zbog glupih pijanih izjava ili upucavanja, kod svakog trećeg vegetarijanca alkohol rađa želju za mesom - od slanine do kebaba i pohane piletine
Vidi originalni članak

Za neke je vegetarijanstvo zdravi životni stil, za neke milosrđe prema životinjama, a za treće pak samo trend koji im se sviđa. Čini se da upravo takvi pomalo "varaju" i nisu pravi vegetarijanci.

Naime, britanska je studija na preko 1700 deklariranih vegetarijanaca otkrila kako svaki treći poklekne pred svojom željom za mesom, te u njemu uživaju nakon pijane večeri. Štoviše, čak 34 posto to čini redovito, prenosi Brobible.

Oko 26 posto njih priznaje da im se tako nešto ponekad događa, dok 22 posto odbacuje ideju da bi na barbarski način uživali u mesu zbog utjecaja alkohola.

Kod onih koji će pokleknuti pred mirisima i okusima mesa, najpopularniji odabir je kebab i razni burgeri, a privlači ih i slanina, pohana piletina te svinjske kobasice.

Očigledno, oni vegetarijanci koji to baš i nisu pijani smatraju kako je meso "ubojstvo" osim ako su pretjerali s koktelima, pivom ili vinom, pokazala je studija vjerodostojnog izvora za vegetarijanska istraživanja VoucherCodesPro. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • druga violina 11.10.2015.

    Ovo je samo malo humora, da se nebi određena populacija osjećala napadnuto... kako Indijanci zovu vegetarijence ? ...loši lovci

  • Timmy2 11.10.2015.

    Svatko od nas ima pravo na svoj život i pravo na odabir prehrane.Općenito nikada ne "popujem" drugima zbog njihovog odabira.

  • fcjan 11.10.2015.

    kako možeš prepoznati vegetArijanca ili vegana? bez brige, reći će ti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare