To je to što me zanima!

Velika ljubavna abeceda za sretno odmaranje u dvoje

Sitne nježnosti poput držanja za ruke ili nježna predigra na plaži učvrstit će emocije međusobnog poštovanja, suosjećanja i “zakrpati” rupe u vezi
Vidi originalni članak

DŽ - K

>>Džogging>>Jutarnje tranje po kvartu lako postaje zajedniki ritual koji smiruje i podiže samopouzdanje - što su neprocjenjivi “sastojci” za jaanje veze i pozitivnog mišljenja o sebi.  Ostane li energije, lako se može potrošiti poljupcima ispod tuša.  
>>Eksperiment>>Promjene u krevetu mogu biti nemoguća misija za sramežljivce - no nije istina da se za dobar seks mora oboružati lisicama, novim kostimima i redati položaje iz kama sutre. Parovima koji uđu u rutinu godit će i samo promjena tempa ili redosljeda.
>>Flert>>Soan poljubac ili šaputanje erotinih rijei koje nikad nisu bila verbalizirane povisuje razinu oksitocina, hormona koji uvjetuje osjeaj bliskosti i privrženosti. Uinite li nešto što se niste prije usudili, partner e vam zasigurno vratiti.   
>>Gaćice>>Bez obzira na građu tijela ili višak kilograma, seksi donje rublje zapalit će maštu - bilo žena ili muškaraca. Večernji izlazak i duga haljina odlična su prilika za nestašnu igru s partnerom: usred večeri recite mu da ispod ne nosite ama baš ništa.
>>Hotel>>Da ljubav prema hotelima može biti jaka pravi su svjedoci Englezi koji u svom jeziku imaju ksenodoheionologiju - naziv za strast prema hotelima. Bijeg u hotel preko vikenda ne mora biti basnoslovno skup, a ljenčarenje u krevetu pravo je osvježenje za parove.  
>>Izlazak>>Nakon nekoliko godina veze on ima svoje društvo, ona najbolje prijateljice s kojima izlazi - a zajednički tulumi postaju rjeđi od 29. veljače. To je naješi scenarij odnosa na duge staze, a zajedniki odlasci na koncerte ili zabave nose pregršt tema. 
>>Jagode>Led budi maštu jer se lako topi na goloj koži za vrućih ljetnih noći - a voćni doručak u krevetu također potpiruje strasti. Za poseban doživljaj voće, poput jagoda, može se zalediti. Ovisnici o čokoladi mogu provjeriti okus čokoladnog preljeva ili sladoleda.  
>>Komplimenti>>Lijepih riječi u početku ima pregršt, no kako vrijeme prolazi, komplimenti sve više dobivaju na vrijednosti. Pohvale umjesto kritike daju samopouzdanje i mogu služiti kao vjetar u jedra za vezu koja se nasukala.

NASTAVAK



Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare