To je to što me zanima!

Veliki godišnji ljubavni horoskop 2008.: Vodenjak

Promijenite način na koji gledate svijet. Prestanite se stalno udaljvati od ljudi koji su vam blisk te bez straha i uzusa iskažite svu puninu svojih osjećaja
Vidi originalni članak
LJUBAVNI PROFIL VODENJAKA (21.1 - 19.2.)
Vodenjaci se bolje snalaze u prijateljskim nego u ljubavnim odnosima. Na neki način oni su uvijek korak ispred ostalih pa zato teško nailaze na razumijevanje okoline. Vrlo teško pronalaze slične partnere, što ih često dovodi u situaciju da moraju objašnjavati svoje poglede na svijet. Uvijek im je važna osobna sloboda, pa i u ljubavi ne podnose ograničenja. Najbolje se snalaze ako su uključeni u skupne projekte, gdje često ulaze u ljubavne veze s ostalim sudionicima. U listopadu im je najpovoljnije razdoblje za aktiviranje ljubavnog života. No istodobno su moguća i nagla prekidanja.

OSVAJANJE
Kako biste osvojili Vodenjaka, treba ga iznenaditi. Pokažite mu da se razlikujete od ostalih i istodobno tolerirajte ekscentričnosti. Postanite mu najprije prijateljem, a tek nakon toga ljubavnikom. Ne robujte predrasudama i budite spremni na eksperimentiranje. U komunikaciji s njim budite izravni i otvoreni.

VAŽNO JE ZNATI
Vodenjaci su jamačno liberalni i tolerantni ljudi. Kod njih nema nikakvih ograničenja i spremni su ostvariti dobre odnose čak i s onima koje svi drugi izbjegavaju. Zaigrani su i originalnog uma. Kad su negativni, Vodenjaci postaju iznimno hladni i distancirani. Promjenjivog su ponašanja i gledaju samo na svoje interese

STRAST: Vodenjacima je seksualnost povezana s umom. Prije no što se odluče na vođenje ljubavi, u pravilu razgovaraju s partnerom i slobodno iznose dotadašnja iskustva.

SREĆA: Vodenjaci će vas obožavati ako ćete imati razumijevanja za njihove male ekscentričnosti. Oni jednostavno ne funkcioniraju kao svi ostali i dajte im slobodu da tako i bude.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare