To je to što me zanima!

Kosu je presadio i Tony Cetinski: Zahvat košta do 5000 €, a radi se pod lokalnom anestezijom

Istražili smo ponudu za transplataciju kose u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu. Kod nas se cijene zahvata kreću od 2000 eura, a u Turskoj od 1500 eura na više
Vidi originalni članak

Dobar dan, doktor je pregledao fotografije. Gospodin ima jako slabu donorsku regiju, a veliku otvorenost odnosno visok stupanj gubitka kose. U  ovom slučaju je moguće popuniti samo frontalni dio do polovine glave. Toliko ima kose u donorskoj regiji, odgovaraju iz VatanMed Clinic Bosnia and Herzegovina, koja se bavi presađivanjem kose, na poruku koju smo im poslali putem Facebooka. Riječ je o partnerskoj klinici VatanMed Hair Clinic iz Istanbula, koja djeluje u još nekoliko gradova svijeta, a odgovor je uslijedio nakon što smo poslali dvije fotografije muške glave, jednu na kojoj se vidi linija rasta kose (čelo) i drugu na kojoj je vidljiv potiljak i stražnji dio glave. Na doktorove procjene operateri su se nadovezali s nizom važnih informacija, koje najčešće šalju putem Facebooka ili Whatsappa.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mislilac 15.02.2023.

    Kad pamet ne možeš kupit ...

  • superhornet199 15.02.2023.

    Ovo kod cetinskog izgleda lose i to ce za par god opet sve ispast… bacene pare

  • gdejepecat 15.02.2023.

    I dalje svi imaju "visoko čelo". Kao i babe kad idu pumpat čube, sve iste izlaze iz ordinacije. Al tko voli nek izvoli (Y)

Komentiraj...
Vidi sve komentare