To je to što me zanima!

Veliki vodič za rad s viskom i horoskop u novom Astralu

Gdje su štetna zračenja u vašem stanu, zašto su podzemne vode opasne i koje je idealno mjesto za spavanje, otkrijte u Astralu. Svi čitatelji dobivaju visak na dar
Vidi originalni članak

Najbolji i najkvalitetniji  astrološki i ezoterijski magazin u Hrvatskoj kroz savjete najboljih hrvatskih stručnjaka otkriva kako viskom detektirati štetna zračenja i energije u stanu, kući ili iz okoline, dijagnosticirati zdravstvene  probleme, predvidjeti budućnost ili pronaći idealno mjesto za spavanje. Poznata astrologinja Maja Eva samo za Astral objašnjava razlike između horane, karmičke i natalne  astrologije te otkriva zašto je astrologija učiteljica  života. 

Ne propustite i veliki godišnji horoskop za 2015., veliki astroprofil Jarca te siječanjske  astroprognoze za sve  znakove Zodijaka. Ako ste  zabrinuti za svoje ili tuđe  zdravlje, ne propustite saznati sve o priznatoj metodi doktorice Budwig koja kombinacijom lanenog ulja i kravljeg sira uništava sve tumore i donosi mnogobrojne blagodati za organizam.  

Astral otkriva i sve tajne  kurkume, kraljice začina koji je središnji sastojak azijske i ajurvedske medicine. Ako ste zainteresirani  za duhovnost, pripremili  smo priču o duhovnoj federaciji Damanhura na  sjeveru Italije koja skriva vremeplov i alkemijski  laboratorij, a donosimo  i priču o rajevima iz svih mitologija i religija. Astral otkriva i kako pobijediti siječanjsku depresiju, kako funkcioniraju biološki sat i cirkadijski ritmovi, vježbe joge za ljude iznad  40-e, tehnike uvjeravanja  i manipulacije te pronicljive  Mevludinove odgovore. 

Novi broj Astrala na kioscima je od 24. prosinca, a svi čitatelji dobivaju visak na dar. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Brain Damage 23.12.2014.

    moj visak pokazuje samo vertikalu, moral bi ga malo apgrejdati za ovakve stvari

  • SA-SU 22.12.2014.

    Sve sam pažljivo pročitao, ali viska nigdje?? :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare