To je to što me zanima!

Veseli početak škole: Stolove je pretvorila u zabavne džipove

Učiteljice prvih razreda Patricia Dovi i Kim Martin iz Floride su, prije početka nove školske godine, klupe s pleksiglasima pretvorile u zabavne džipove. Svaki učenik će dobiti svoj džip
Vidi originalni članak

Patricia Dovi i Kim Martin dizajnirali su stolove tako da izgledaju poput džipa, a plastične pregrade odnosno pleksiglasi funkcioniraju kao vjetrobrani i prozori automobila. Pleksiglasi su jedna o strategija koju mnoge škole koriste kako bi učenicima osiguali sigurnost.

Ovi džipovi su pametan pristup kako bi se osiguralo socijalno distanciranje učenika u učionici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve što možemo učiniti da dodamo malo kreativnosti koja će zabaviti djecu postat će zaista važno u preživljavanju ove školske godine - rekla je Dovi.

Ideja je nastala kad je Kim pokazala Dovi jedan sličan dizajn  iz osnovne škole u Teksasu. Dovi, koja je opsjednuta džipovima, odmah je poželjela stvoriti isti dizajn.

Škola je kupila pleksiglase, a Dovi i Martin su dodale vlastite ukrase. Martin je rekla da im je trebalo oko sedam dana da završe stolove. Svaki od učenika kada dođe u školu imat će svoj mali džip.

- S ovim stolovima ih možda neće biti teško natjerati da sjede i slušaju - smatraju učiteljice.

FOTO: MORE I SUNCE Otputujte nakratko mislima u divnu Komižu i skroz se opustite

Prvog dana nastave učenici će osmisliti vlastitu registarsku tablicu za svoje džipove.

- Samo smo željele da soba izgledala primjerenije za djeci i da ne bude tako zastrašujuća  - rekle su, a prenosi Insider.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • regedit 23.08.2020.

    Kakva korona planetarna laž

  • Taova1 23.08.2020.

    Slatko☺️

Komentiraj...
Vidi sve komentare