To je to što me zanima!

Video otkriva istinu: Što sunce zapravo čini koži našeg lica

Stavljajte zaštitne kreme: Svi se rode sa zdravom i lijepom kožom, no izlaganje suncu uzrokuje mrlje, pjege i rane znakove starenja koje otkriva UV kamera
Vidi originalni članak

Video objavljen na You Tubeu pod nazivom "Kako vas sunce vidi" donosi novu perspektivu na posljedice sunčanja bez nošenja zaštitnih krema. Uz pomoć ultra violetne kamere, istaživači su pokazali slučajni prolaznicima skrivenu štetu koju je sunce napravilo njihovim licima.

Pogledajte kako to izgleda u videu:

Mnogi koji su pristupili kameri naizgled imaju zdravu kožu te su šokirani količinom pjegica, bora i tamnih mrlja. Nakon što su na lice stavili zaštitnu kremu, lice im je postalo nejasno i tamno - što demonstrira kako krema odbija štetne sunčeve zrake.

Autor videa Thomas Leveritt se nada kako će njime upozoriti i osvijestiti ljude o važnosti korištenja zaštitnih krema te izbjegavanja jakog sunca, piše Fox News .

Idi na 24sata

Komentari 27

  • đuro kojotovski 19.08.2014.

    zanimljivo je kako se od početka čovječanstva pa sve do 60-tih godina smatralo da je Sunce najbolji lijek za većinu bolesti, a nakon izuma penicilina se odjednom krenulo u kampanju protiv Sunca..

  • Švaler 19.08.2014.

    ..Ja ne znam ..kome da vjerujem više ..sad skoro čitah da je sunce zdravo za kožu i da ga ne treba izbjegavati...a sad ovo...???

  • Đuro štalsky 18.08.2014.

    ja zgledim kok maneken...koy bedastoče pripovedate....od sunca se brže punim ....na solarni pogon....zato morem i triput dnevno minimalno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare