To je to što me zanima!

Videom za muža izazvala svađu: 'Ako bude komplikacija na porodu - spasi mene, a ne bebu'

Amerikanka je na TikToku podigla buru objavom videa u kojem objašnjava kako je od supruga tražila da na porodu, ako dođe do komplikacija, spašavaju nju, a ne bebu
Vidi originalni članak

Anabel Leon iz National Cityja u Kaliforniji, pokrenula je žestoku raspravu objavom videa na TikToku. U videu je od svog supruga tražila da na porodu, ako dođe do komplikacija, spasi nju, a ne bebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Mome suprugu: Ako ti tijekom poroda doktor kaže da moraš birati između mene i bebe čiji će život spasiti, molim te spasi mene. Ne želim da Ethan odrasta bez majke i ne želim da ti moraš odgajati dvoje djece dok u isto vrijeme žaluješ za suprugom - piše u videu koji je objavila na TikToku, gdje se predstavlja kao @anabelmoralezz.

@anabelmoralezz 😩😩 #trending #viral #pickme #husbandwife #laboranddelivery #savethemoms #foryou #foryoupage #fy #fyp #momsoftiktok ♬ original sound - Yahritza

Njezina objava, koja je pregledana oko 8 milijuna puta, podijelila je mišljenja i izazvala žestoku raspravu.

Mnogima je njezin zahtjev sasvim razumljiv i ne vide u njemu ništa sporno, dok ima i onih koji imaju drugačije mišljenje. 

Među onima koji bi spasili bebu, najčešći argumenti su bili: 'ne bih mogla živjeti s krivnjom' i 'ja sam život proživjela i sada je red na bebu'.

'NAKNADA ZA USLUGU' 'Moj muž mi je kupio kuću kao poklon za porođaj - nema šanse da bi to učinila besplatno'

Kod onih koji bi spasili ženu, a takvih je među komentatorima bilo više, argumenti su bili: 'ne želimo svoju drugu djecu ostaviti bez majke' i 'uvijek možemo pokušati dobiti drugo dijete'.

Recite nam u anketi, kako biste vi postupili?

 
Idi na 24sata

Komentari 33

  • domiid 03.08.2023.

    Pazi anketu, kako bi ja postupio, sta ja znam kako bi postupio niti zelim znati, morbidna anketa

  • fabercastell 03.08.2023.

    ako je debela onda bebu

  • TheC 03.08.2023.

    Hm, ovi što pišu da žena uvijek može imati drugo dijete, a to dijete kad odraste ne može imati djecu?? (bilo roditi ili napraviti)?Uvijek mlađi život ima prednost pred starijim iz jednog osnovnog razloga. To nije ni pitanje spola ni vjere ni želje, nego potencijala. Mlađi život uvijek ima veći potencijal nad starijim životom. Mlađi život ima cijeli život pred sobom da ostvari bolje i više nego onaj život koji je već u srednjoj fazi, a to također uključuje i razmnožavanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare