To je to što me zanima!

Više od 12 milijuna poklonjenih gaćica za Božić nisu nošene

Oko 31 posto donjeg rublja koje muškarci poklone svojim boljim polovicama nisu dobre veličine, 12 posto ih je "prezločesto" za njihov ukus, a 10 posto krive boje
Vidi originalni članak

Iako se gaćice čine kao idealan poklon koji možete kupiti u zadnji trenutak, muškarci bi pri kupnji trebali biti oprezni. Pola od 24 milijuna gaćica koje će pokloniti za Božić, njihove bolje polovice neće nikad nositi, tvrde iz britanske tvrtke za donje rublje dr. Beckmann koja je provela istraživanje. 

Dva puta je veća vjerojatnost da donje rublje koje je muškarcima seksi žene nikad neće odjenuti. Gotovo 48 posto žena rublje koje dobiju pod borom nikad ne nose. Oko 31 posto donjeg rublja koje muškarci kupe svojim boljim polovicama je krive veličine, ili preveliko ili premalo. Skoro 12 posto su preizazovne, a 10 posto u boji koju njihove partnerice ne vole. 

Žene ih najčešće ne nose jer su im premalene, previše čipkaste ili su jednostavno pogrešne boje, zbog čega će završiti na dnu ormara. Trećina će ih obući samo jednom prije nego ih u potpunosti odbace. Iako biraju pogrešno donje rublje tijekom cijele godine, posebno im to loše ide za Božić. Najviše griješe s crvenim rubljem i onim, koje je po njima seksi, objašnjavaju iz tvrtke dr. Beckmann. 

- Muškarci ne znaju izabrati ženama donje rublje jer najčešće biraju pomalo zločeste predmete koje njihove bolje polovice nikada neće nositi - ističe glasnogovornica tvrtke Susan Fermor. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SpaljozaZg 15.12.2011.

    "Dva puta je veća vjerojatnost da donje rublje koje je muškarcima seksi žene nikad neće odjenuti. " - al to je samo za ljude u braku kojima su zaboravili na strast i seksualizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare