To je to što me zanima!

Vivienne Westwood pokazala je svoj dom: Naizgled vrlo običan interijer krasi kreativni kaos

Slavna dizajnerica koja u Londonu živi s dečkom, umjetnikom Andreasom Kronthalerom, otkrila je djelić doma koji izgleda iznenađujuće normalno, no ipak, tu je ta razigrana kreativnost koja karakterizira i njezine kreacije
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Obična trenirka više nije za po doma, vraća se - kućna haljina

Vivienne Westwood (79) živi s 54-godišnjim dečkom Kronthalerom u klasičnom stanu, u Londonu, a imaju i mali vrt u kojemu uzgajaju ruže i drugo šaroliko cvijeće.

Inače, bogatstvo slavne dizajnerice procjenjuje se na više od 300 milijuna kuna, no njezin stan u kvartu Claphamu djeluje svakodnevno.

POGLEDAJTE VIDEO: Modni dodaci koji štete zdravlju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vivienne je poznata po ekscentričnom dizajnu i ekspresivnim kreacijama te je u jednom od intervjua objavila da kod kuće nema ni televizor.

U svakom slučaju, prostorije djeluju jako životno, gotovo zatrpano, a u fokusu je sama autorica, sređena za fotografije koje je na svoj Instagram stavio njezin partner Andreas.

'GAĆE ZA POSAO' Kolekcija za one koji rade od doma - sako i šarene bokserice

I kod kuće odijeva svoje kreativne outfite te kombinira razne teksture, frizure i šminku. Inače, osim njezinih kostima, hit su i parfemi te cipele koje karakterizira posebno teatralan stil.

Vivienne je jedna od dizajnerica koje se drži svoje priče godinama, ima prepoznatljiv stil i štih te je super kreativna i odlično manipulira konstrukcijom i siluetom.

HUMANITARNI DIZAJN Poznati grafiter Lunar potpisuje majice za Udrugu "Nismo same"

Očito je da njezina umjetnička duša uživa u svakodnevnim stvarima kao što je normalan život i vrt u kojemu ponosno uzgaja više vrsta cvijeća, objavio je The Daily Mail. Inače, slavna britanska autorica već dekadama sudjeluje u raznim svjetskim akcijama i projektima koji se zalažu za ekologiju i održivost.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Obična trenirka više nije za po doma, vraća se - kućna haljina

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare