To je to što me zanima!

Vivienne Westwood vraća štikle i haljine s krojem chic korzeta

Kao da doba trenirke nije ni postojalo, slavna britanska dizajnerica okreće novi list stilske scene i vraća vrtoglavo visoke potpetice, romantične detalje i slatke haljine
Vidi originalni članak

Vivienne Westwood u novoj kolekciji donosi prepoznatljive znakove vlastitog stila, od oblih štikli s visokom platformom do haljina koje u gornjem djelu imaju kroj korzeta.

Buntovna dizajnerica predlaže malu crnu haljinu pod utjecajem drapiranja te kostim s naglaskom na suptilan, karirani motiv.

POGLEDAJTE VIDEO: Kreativan život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Crvene cipele lajtmotiv su kolekcije koja donosi i haljine te torbice za proljetni party. Od detalja tu je kožnato remenje koje se nosi na majicu ili sako.

OUTFIT DANA Futuristički minimalizam uz crnu jaknu i visoke lakirane čizme

Dizajnerica, začetnica modnog punk stila u sedamdesetima u Velikoj Britaniji, predlaže povratak plisiranih suknji i poderanih čarapa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eho_ 19.01.2021.

    Dakle, neumorna je :).I danas su joj kreacije nove i ekscentrične. Simpatična i pomalo otkačena, igra se i spaja odjeću povjesnih ljepotica, kostima sa balova pod maskama i "Rocky Horror Picture Show". Skoro nezamislivo je, da potpis VW fali na svjetskoj muzičkoj, osobito Punk sceni.

  • LJEPOTICA 1 19.01.2021.

    Nepogrešiva Westwood,mama punka,i u ovim godinama je modno aktivna,progresivna,apokaliptična,nadolazeće sutra.Šteta,kod nas samo dvije iznimnog modnog ukusa gospođe odijevaj njene kolekcije.I uvijek izgledaju besprijekorno,originalno👠👠👠👠!

Komentiraj...
Vidi sve komentare