To je to što me zanima!

Vizažistica otkrila kako nanijeti sjenilo, a da ono bude istaknuto

Ako niste zadovoljni kako sjenila izgledaju na vašim kapcima, vizažistica Katie Jane Hughes je otkrila trik. Ističe da će se uz tu tehniku sva sjenila intenzivnije vidjeti
Vidi originalni članak

Uz ovaj jednostavan trik vizažistice Katie Jane Hughes i ona najgora i najnepigmentiranija sjenila će postat upečatljiva i uporabljiva. Sve što vam treba su fiksator i kist za sjenila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U videu se vidi kako nanosi svjetlucavo plavo sjenilo na kapak, ali rezultat nije onako intezivan kako je očekivala. Kako bi dobila takav efekt, Hughes prije nanošenja sjenila popršće kist fiksatorom. Pigment je puno upečatljiviji i intenzivniji.

EKSTREMNI GUBITAK KALCIJA Mlada mama svima pokazuje kako izgleda bez zuba, počeli su joj ispadati već u 22. godini

-  Ovaj trik morate isprobati sa svojim svjetlucavim ili metalnim sjenilima. Nevjerojatan je - kaže Hughes u  svom nedavnom TikTok videu.

@katiejanehugheswastaken

Serious eyeshadow hack: #Eyeshadowhack#Katiejanehughes#fyp #fypage #makeupartist #MakeUpHack

♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Za još više intenziteta nanesite sjenilo u vanjski kut oka suhom četkicom. Cijeli 'look' završite maskarom, piše mindbodygreen.

 

.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Turbojunkie 07.05.2021.

    Bila bi veća fora kako da nebude istaknuto. Sve žene namaljane ko zombiji i maškare, ako nema dekolte neznaš kam bi gledao, od face imaš noćne more.

Komentiraj...
Vidi sve komentare