To je to što me zanima!

Vječite buntovnice nose na sebi zlatne DNK okove

Dizajneri najavili su trend glomaznih narukvica za proljeće 2010. Nisu u funkciji talismana, ali onaj tko ih nosi svakako šalje više od modne poruke
Vidi originalni članak

U doba neolitika narukvice su se nosile kao amajlija koja je štitila od zlih duhova, u drevnom Egiptu bile su simbol sudbine i sreće, a srednjovjekovni vitezovi su ih imali oko zapešća kao zaštitu tijekom bitaka. Poseban tip “charm“ narukvica, s mnoštvom privjesaka od posebnog značenja, među europskim plemstvom proslavila je engleska kraljica Viktorija. Svjetski dizajneri najavili su trend glomaznih narukvica za proljeće 2010. Možda nisu u funkciji talismana, ali onaj tko ih nosi svakako šalje više od modne poruke. Tako će dame koje vole privlačiti pozornost monolitski velikim narukvicima moći birati između onih s potpisom modnih kuća Dior, Chanel i Marc Jacobs.
Modne ziherašice i tradicionalistice oduševit će se narukvicama Burberry Prorsuma i Ricka Owensa u bojama plemenitih metala, a vječite buntovnice spremno će odabrati zlatne narukvice YSL-a s apstraktnim motivima DNK.

>>> Srebro i crno kamenje dobili su na 'težini’
Klasične srebrne narukvice oduvijek su modno nepogrešive, a s crnim kamenjem daju upečatljivi kontrast i šalju poruku profinjenosti. Ovog proljeća dobile su i na težini, pa će trendi djevojke izbjegavati tanje modele.


>>> Žive boje pohvalno je što šarenije kombinirati
Šarene narukvice izbor su vrckavih djevojaka, ali i kreatorice Diane von Furstenberg, koja predlaže žive boje koje je pohvalno što šarenije kombinirati. I njen nakit za sezonu proljeće/ljeto 2010. također je glomazno upečatljiv.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zEE-kAY 09.02.2010.

    ma nemoj me zezat...

  • Chilily 06.02.2010.

    DNK je hrvatska skraćenica gdje K znači kiselina a ne A za engleski acid.....ali dobro...

  • zEE-kAY 04.02.2010.

    nije DNK nego DNA....ali dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare