To je to što me zanima!

Vjenčanje i korona: Proslavite svoj dan na otvorenom ili doma

Parovi u ovim trenucima trebaju odlučiti hoće li odgoditi vjenčanje ili će se prilagoditi trenutnim zakonima. Ako niste za odgode, onda priglite nešto manje tradicionalan, ali samim time i poseban oblik slavlja
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 20 VJENČANICA KOJE SU KUPILE ZA SITNU LOVU, A IZGLEDAJU ODLIČNO 

1. Ceremonija na otvorenom

Svečanosti na otvorenom odlične su za manje vjenčanja. Lakše je odrediti i rasporediti raspored sjedenja u skladu sa smjernicama za socijalnu distancu. Možete izabrati prelijepe pješčane plaže, tvrđave s pogledom na grad ili slično. 

Imat ćete prekrasan pogled i nezaboravnu atmosferu, a ono najbitnije, s vama će biti vaši najmiliji. Iskoristite prirodnu, vanjsku rasvjetu za nevjerojatne fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO: Martina i Mario vjenčali su se za vrijeme korone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2. Neka i vaša mala proslava bude u trendu

Probajte isprobati nešto sasvim novo i neobično. Uvedite trend. Primjerice vjenčajte se za doručkom. Mnogi hoteli u gradu nude sobe ili apartmane s prekrasnim pogledom, bazenima i jacuzzijima. Uz to, imaju posebne mjere kojih se drže u svrhu smanjivanja širenja zaraze koronavirusom.

3. Nema mjesta poput kuće

Možda najekstremniji, ali vrlo poseban način slavlja, može biti pozivanje svih vas u kuću vašeg partnera - ako već živite zajedno. Mala ceremonija u vašem prostoru s ljudima koje smatrate najdražima.

Ako vam nedostaju voljene osobe, a one nisu u mogućnosti doći zbog ograničenja putovanja ili iz nekog drugog razloga, uključite ih u proslavu. Nazovite ih putem Skypea, FaceTimea ili WhatsAppa i dopustite im da nazdrave sa ostatkom vaših gostiju.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

'SKINULA' 50 KG DA PONOVI SLIKE S VJENČANJA: BILA JE OGROMNA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MOC JE U ZNANJU 04.05.2020.

    Evo baš danas pitam za jednu curu , koja mi je rekla da se udaje i pravi svadbu sad u maju , šta se dešava ? Kažu mi , da su pomerili svadbu tek za maj sledeće godine ?!?! Ha ha

  • EmilCandor 04.05.2020.

    .... nemamo svadbi ni bez korone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare