To je to što me zanima!

Vodič: Kako mudro kupovati na sniženjima i pri tom profitirati

Koliko namjeravate potrošiti, što vam najviše treba, ne pretjerujte s trendi odjećom te investirajte u vječne komade poput male crne haljine ili balonera, koji će vam služiti dugi niz godina
Vidi originalni članak

Malo tko je imun na sniženja jer kad se izlozi zacrvene, oči se zacakle. Drugi krug sniženja u punom je jeku, a kako biste pametno kupovali, donosimo nekoliko savjeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije šopinga provjerite koje sve komade imate, možda ste zaboravili na onu cool odjeću na dnu ormara. Ako ste ikad na sniženju kupili nešto što niste nijedanput nosili - tu lekciju valja zapamtiti. Dobro je i napraviti plan: koliko namjeravate potrošiti i koji su prioriteti. Trendi odjeća brzo izađe iz mode, stoga s njima ne pretjerujte.

Budite svjesni što već imate u ormaru

Najbitnije je da svaki komad koji kupite možete uklopiti u svoj stil. Neki ukrašeni komad, upečatljiva večernja haljina ili avangardan sako poslužit će za neki party, čak i više puta. Trenutačno su i volumeni hit, širina je na cijeni, dobra je za slojevito stiliziranje te može poslužiti i za dan i za noć.

Za klasičarke tu su slavne male crne haljine i salonke, trench kaputi i bijele košulje. To je vrlo zahvalna investicija jer klasika uvijek prolazi, a i skoro svatko od nas može se naći u situaciji koja zahtijeva neki pristojan look.

Cipele i torbe za potpuni look

Što se tiče cipela, one ravne i dalje vladaju svjetskom modnom scenom. U trendi natikačama s krznom možete dočekati jesen, za koju se već sad možete pripremiti sjajnim parom gležnjača po povoljnim cijenama.

Dobar je trenutak i za torbicu iz snova, kojoj je cijena pala do granice koja vam je prihvatljiva. U priči su i “statement” haljine koje, kad zahladi, idu na traperice i čizme tijekom hladne sezone.

Provjerite veličinu

Što se tiče online shoppova (Topshop, Asos, Net-a-porter, Outnet...), znaju imati odlična sniženja, no najprije budite sigurni u veličinu kako ne biste morali vraćati stvari. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • muskarac 06.07.2017.

    Kad sam bila mladja doslovno sam trosila cilu placu na robu sad uopce ne ulazim u ducane ili kupim doslovno ono sta mi triba, imam cipela i robe u ormaru za slijedecih 10godina

  • Judita👥 06.07.2017.

    ne pretjerujem na sniženjima , kupim kaj mi treba .:)a ove elegantne stvari kupim kad mi uistinu treba (svadbe i sl).a o ne idem svaki dan.volim kupovati odjeću kou mogu nositi non stop..

  • 06.07.2017.

    uvik nađem super stvari na sniženju i uživam ih nosit

Komentiraj...
Vidi sve komentare