To je to što me zanima!

Vogue: Prirodni ten je novo moderno, odbacite sunčanje!

Ovaj moćni magazin napokon je podigao svoj glas kako bi osvijestio žene diljem svijeta da nije moderno, a ni lijepo biti bolestan u korist ljepote, pogotovo ne od raka kože
Vidi originalni članak

U novom broju američkog Voguea po prvi put u povijesti veliča se ljepota prirodnog tena, neovisno koje boje kože bili. Zbog povećanog broja oboljelih od melanoma, raka kože, i ovaj svijet mode i ljepote digao je svoj glas ne bi li osvijestio žene diljem svijeta.  

"Udvostručite svoje napore da se zaštitite od sunčevih zraka koje mogu voditi hiperpigmentaciji, mrljavosti kože i najočitijoj opasnosti - raku kože", stoji na njihovoj web stranici. 

Jessica Chastain prigrila je svoju bljedolikost, a upravo zbog toga i je lijepa. 

Dodaju kako je crveni tepih u Cannesu samo potvrdio njihovu teoriju, budući da sve više zvijezda ne samo da se ne kvarca i ne sunča, već ne koriste ni spray tan prije važnih događaja. Istaknuli su Kristen Stewart, a mi dodajemo i Cate Blanchett, Jessicu Chastain, Kirsten Dunst, Naomi Watts... Broj poznatih žena se sve više povećava jer se nitko ne želi izlagati riziku.

Kristen Stewart ima besprijekoran svijetli ten koji ne izlaže tamnjenju. 
Prirodno je uvijek lijepo, čuvajte svoje zdravlje i zaštitite se na sve moguće načine, od odjeće do zaštitnih krema, naočala i šešira.

Među pobornicama "prirodno je lijepo" su i Michelle Williams, Kate Blanchett, Naomi Watts i brojne druge zvijezde.


Idi na 24sata

Komentari 122

  • Judita👥 14.06.2016.

    ne volim bit kao Šveđanka:))

  • Imperatrice 14.06.2016.

    Ja sam dijete sa mora, prirodno tamnoputa, obožavam sunce i volim ljeti imati boju. Unatoč članku, unatoč većini komentara...ja sam za sunčanje (ne pretjerivanje). Bolje se jednostavno osjećam...sve ljepše stoji..od kupaćeg, haljinica, poslovne obleke...štitim se faktorom stoga nemam bojazni za boleštine (mislim..ako ti je suđeno..ti je suđeno). Za pravi summer feeling..malo boje-must be!!

  • danho 14.06.2016.

    plemkinje su bile bijele,cuvale se od sunca a ove sto su radile u polju bile sve skurene od sunca...takve tu i danasnje curke, ne daleko i ponasanju od ovog plemkinja-neplemkinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare