To je to što me zanima!

Vrećicu za darove većina koristi pogrešno: Ovo je pravilan način

Vrećica za darove čini se kao jednostavan i praktičan način ako nekoga želite razveseliti darom, a niste vični umatanju i borbi sa ukrasnim papirom. Ali, jeste li znali da i nju možete lijepo zatvoriti
Vidi originalni članak

Ako samo ubacite dar i predate vrećicu, ne možete iznenaditi nekoga jer će odmah vidjeti što ste mu dali. Većina nas uzme poklon vrećicu, stavimo u nju poklon i više o tome ne razmišljamo. No jeste li znali da ju lagano možete i zatvoriti pa da nitko ne može vidjeti što ste stavili unutra.

POGLEDAJTE VIDEO: Izazov na TikToku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Darovna vrećica pak ima namjenu da sakrije sadržaj i na taj način poveća iznenađenje.

Tako TikTokerica pod nadimkom The.Manc pokazuje kako vrlo jednostavno u svega nekoliko koraka pripremiti dar koji će zadržati estetiku i omogućiti iznenađenje.

POGLEDAJTE TRIK:

@the.manc You’ve been using gift bags wrong all this time #lifehack #lifehacks #giftbag #hacks ♬ Away With Me - Andrew Joy

Na snimci koju je objavila na svom kanalu pokazala je da za početak valja uzeti vrećicu i rastvoriti je, a potom provući krajeve vezica kroz rupu na suprotnoj strani.

Pripazite da ste dobro postavili graničnike na krajevima vezica. Potom treba samo povući vezice, i  zatvorili ste vrećicu. Isti je trik pokazala i zvijezda TikToka Romina.

POGLEDAJTE ROMININ VIDEO:

@rominagafur

You are using gift bags wrong!!

♬ original sound - ROMINA

Ona je sa svojih 19 milijuna pratitelja podijelila trik i rekla da cijelo vrijeme poklon vrećice koristimo pogrešno.

- Uzmite kraj svake vezice na vrećici i provucite ga kroz rupu na suprotnoj strani, kao što vidite u videu. Kada ste to napravili, samo trebate povući vezice na svakoj strani kako biste zatvorili vrećicu - rekla je dok je u videu demonstrirala svoj trik.

Njezin video je lajkalo preko 1,7 milijuna ljudi i svi su se oduševili. Mnogi su joj se zahvaljivali, jer im nikada nije palo na pamet da bi mogli tako nešto napraviti, a neki su čak u šali rekli i kako na TikToku uče više nego u školi, piše The Sun.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • johnny001122 21.12.2022.

    ja uzmem vrecu iz konzuma i zavezem rucke pa tako dam.

  • sljastrava 21.12.2022.

    Ne motam ništa.Još i da na tu kartušinu trošim novac.

  • Rafo 21.12.2022.

    Prastari trik. Osim toga, mnoge vrećice imaju zalijepljene ručke (vezice), ili su papirnate ili preširoke, pa se ne mogu provlačiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare