To je to što me zanima!

Vruće scene iz erotskih knjiga razbuktat će strasti u krevetu

Pred nama je novo poglavlje: Upitate li ga "Idemo se maziti i čitati knjigu?", fantazije iz erotske literature ubrzo će postati stvarnost, ali vas i inspirirati
Vidi originalni članak

Često preporučujem erotsku literaturu ili videosadržaje klijentima koji žele “začiniti” seksualni život i oživjeti strasti, kaže psihoterapeutkinja dr. Tina B. Tessina. Parovi su na početku veze uvijek spremni uskočiti na krevet, no kako godine odmiču, seks pada u drugi plan. Kako biste vratili strast, pročitajte nešto seksi.

- U dugotrajnim vezama nekad se nije lako isključiti od poslovnih obveza, kućanskih poslova ili roditeljstva - objašnjava Tessina, pa dodaje da čitanje poglavlja iz erotske knjige vama i partneru odmah podiže želju za seksom. Neki su parovi sramežljivi, pa se libe traženja seksa od partnera. Kako bi vam bilo lakše, Tessina savjetuje da čitanje ovakvih knjiga postane ritual u sobi.

- Reći: ‘Idemo se maziti i čitati knjigu?’ ili ‘Hoćeš da ja tebi večeras čitam?’, lakše je od: “Idemo voditi ljubav” te će partner to bolje prihvatiti - kaže.

- Ako pročitate ulomak iz knjige, partneru možete reći: ‘Volio bih da se ti tako ponašaš prema meni ili da osjećaš to što osjećaju likovi iz knjige’ - objašnjava psihoterapeutkinja, pa dodaje da potaknete partnera na razmišljanje tako što ćete mu dati na znanje da su situacije iz knjige zapravo vaše seksualne maštarije. Tako ćete potaknuti potrebne promjene u vašoj vezi te izbaciti dosadu koja dolazi s godinama.

Ključ zdravoga seksualnog života je da o njemu razgovarate, a kako biste razgovarali, morate imati primjere. Tu nastupa knjiga.

Knjigu drži na noćnom ormariću, za svaki slučaj

- Iskreni razgovori o seksu ponovno će rasplamsati seksualni život, a knjige će potaknuti raspravu - kaže Tessina. Isto tako, seks-igrice iz knjige mogu vam dati i nove ideje kako “začiniti” seksualni život ako je u spavaćoj sobi dosadno.

Samo vaše književne večeri

Erotske su knjige u zadnje vrijeme nakon uspješnice “Pedeset nijansi sive” autorice E. L. James prestale biti tabu, pa s partnerom čitanje u krevetu pretvorite u rutinu i unesite nešto novo u spavaću sobu. Drugi dio trilogije “Afera Blackstone”, roman “Sve ili ništa”, u prodaji je na kioscima i u poštanskim uredima za 29,90 kn.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • ivanfilip 13.06.2013.

    Otkada se kod nas čita "5o nijansi sive" ja padam od umora a netko šeta gradom s osmijehom na licu....

  • mališa 12.06.2013.

    Ma čitam ja al krevet mi je za broj veći tj. prazan.

  • barby-barby 11.06.2013.

    moram pogledati u radnu knjigu :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare