To je to što me zanima!

Vrući popusti: Uhvatite lepršave haljinice, torbice ili dobar kaput

Popusti idu i do 80 posto, a mi smo izabrali najbolje komade po nižoj cijeni. Klasične torbice, maksi haljine te slip haljine i suknje modni su favoriti već sezonama
Vidi originalni članak

Ljeto još traje, a kolovoz dodatno obožavamo zbog ljetnih popusta. Iako ćete ljetne komade koje sad uhvatite nositi kraće nego da ste ih kupili prije sezone, neki se ipak isplate.

POGLEDAJTE VIDEO: Vezanje badića na razne načine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlična vijest je da su popusti trenutačno negdje i do 80 posto. Zato ako ste nešto htjeli, a bilo vam je preskupo - sad je prilika. Klasične torbice, maksi haljine te slip haljine i suknje modni su favoriti već sezonama, a teško da će tako lako izaći iz mode jer ih obožavamo.

S klasikom nikad ne možete pogriješiti pa za klasične sandale, majice, topove i casual haljine uvijek ima mjesta u ormaru. Nemojte zaboraviti da se na popustima može uloviti i zimska garderoba, a košulje, odijela, sakoi i hlače su bezvremenska klasika.

Tu su i jaknice, baloneri i kaputi, a rijetko koga ne veseli već razmišljanje o jesenskoj garderobi i elegantnim čizmicama na petu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare