To je to što me zanima!

Za 77 kuna možete virtualno isprobati nove Gucci tenisice

Tehnološka kompanija Wanna ima platformu na kojoj možete 'ući' u proširenu stvarnost i na zaslonu vidjeti kako vam stoje cipele ili satovi, a sada je u suradnju ušao slavni talijanski brend
Vidi originalni članak

Kreativni direktor kompanije Gucci, Alessandro Michele, predstavio je tenisice koje postoje samo u virtualnom svijetu, možete ih isprobati na platformi Wanna, za cijenu od oko 77 kuna.

Inače, Wanna online platforma daje mogućnost kupcima da isprobaju stvari i virtualno, kroz proširenu stvarnost, tako da na zaslonu izgleda kao da nešto - nosite na sebi. Za sada je riječ o tenisicama i satovima.

POGLEDAJTE VIDEO: Kreativan život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, Gucci nije prva kompanija, već su se ovdje 'smjestile' i virtualne tenisice brendova Reebok i Puma.

RECIKLAŽA JE HIT Održivi dizajn: Kako su stare tenisice postale novi korzeti

Gucci je već radio na sličnim projektima, Alessandro Michele potpisao je neke od kreacija za igru Roblox, vrlo popularnu među tinejdžerima i djecom, kao i Sims 4 te Pokémon.

RAZVESELITE STIL Bucket hat u bojama: Savršeni dodatak za kišne i tmurne dane

Ovime Gucci prodaje virtualne proizvode među populacijom koja si možda i ne može priuštiti njihove prave kreacije, piše BoF.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • LJEPOTICA 1 19.03.2021.

    Danas se sve može virtualno ,"isprobati"!Besplatno!Nije problem u isprobavanju,Gucci tenisica,problem je taj što su one ružne!😱Na ovakav način žele privući publiku(mlađu)neupućenu u ono što će kupiti,jer misle ako je Gucci(patike)da su automatski wow!Ali nisu,ovo je više za američ.tržište🤷‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare