To je to što me zanima!

Za 'niche' parfeme izrađuju se posebne porculanske bočice

'Niche' parfemi rađeni su u manjoj količini nego klasični parfemi iz poznatih parfumerija, a proizvodnja teče tradicionalnim putem. Cijene su im nešto više, a mirisi specifični
Vidi originalni članak

Citrusne note omiljene su ljeti, kad je jedino na što mislimo osvježenje. Miris pamtimo cijeli život, a spoj zamamnog mirisa i posebnosti kombinacija je idealna za parfem. Parfemi koje biramo drugačiji su ljeti i zimi, a kad dođe toplo vrijeme težimo svježim notama voća i cvijeća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Takve note mogu se pronaći u talijanskoj kolekciji Arancia La Spugnatura, koja je dio kolekcije parfema Blu Mediterraneo, niche parfema Acqua di Parma. koja omogućava da mislima posjetite najljepše predjele poput Amalfi obale, Sicilije ili Toskane. Arancia La Spugnatura je posebna limitirana serija parfema, a ističe ju metoda ekstrakcije koju primjenjuje samo nekoliko zanatlija u Italiji, koja omogućava profinjenije prikupljanje esencija.

Posebnost ovih parfema je u porculanskim bočicama koje su ručno rađene u Italiji, a oslikane su u citrusnim motivima. 

Glavna nota parfema je naranča, prozračnog mirisa, dok vedre note limuna i mandarine pružaju kontrast gorkom bademu i crnom biberu koji daju volumen i teksturu. Bazu čini drvo cedra i senzualne note mošusa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare