To je to što me zanima!

Za one koji imaju najbrži prst: Dijele se majice Supercroatian

Pretplatnici naših novina danas mogu zaigrati super nagradnu igru i osvojiti astraktive modele muških i ženskih majica
Vidi originalni članak

Danas, 29. svibnja, ususret Danu državnosti, imamo SMS natječaj za pretplatnike u kojemu mogu osvojiti 24 majice SUPERCROATIAN, muške ili ženske. Najbrže pretplatnike darujemo majicama SUPERCROATIAN. Najbrža 24 osvojit će majicu ako danas između 12 i 13 sati pošalju SMS: supercro, M/Z, vaša šifra pretplate (npr. supercro, M, 20013733 ili supercro, Z, 20013733) na broj 60141. Cijena SMS-a je 2,40 kn.

Modernim grafičkim rješenjima i kvalitetnim proizvodima namijenjenima svim našim ljudima u domovini i iseljeništvu, SUPERCROATIAN promiče iskreno domoljublje u zajedništvu i zahvalnosti za ostvarenu slobodu i samostalnost. Osjećaj pripadnosti i nade koji nas je uvijek do sada držao zajedno utkan je u atraktivne modele muških i ženskih majica dostupnih u nekoliko boja i četiri veličine. Ako i vas inspirira naše razmišljanje o domovini i domoljublju, potražite hrvatski pleter, čipku, naše sinje more i druge hrvatske motive na: www.supercroatian.com.

Kratki ili dugi rukavi, s kapuljačom ili bez, za nju i njega - majice SUPERCROATIAN za sve su dane u godini, a ne samo za one kad osvajamo medalje. Tad je važno da i dalje iznad svih uvijek bude - Hrvatska! Obilježavajući 32. godišnjicu prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora, 30. svibnja 1990., svim čitateljima čestitamo Dan državnosti! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare