To je to što me zanima!

Za roditelje vikend počinje tek u nedjelju poslije 17.32 sati

Roditelji subotu koriste za pranje rublja i čišćenje, a nedjelju za druženje s djecom, obitelji i prijateljima. Vremena za odmor zbog brojnih obaveza imaju tek popodne
Vidi originalni članak

Trećina roditelja smatra kako vikend treba provesti na otvorenom, ali većina ih ipak provede u svom domu ili u automobilu, utvrdila je studija britanske tvrtke Asda. Za to su krive brojne obaveze, pa tako 69 posto njih subotu koristi za pranje rublje, 64 posto za čišćenje, a 62 posto za kuhanje.

Nedjelja je rezervirana za djecu, posjete prijateljima i obitelji te radove u vrtu i dvorištu. Stoga za roditelje vikend počinju tek poslije 17.32 sati kada sve obave i konačno se mogu malo odmoriti, piše Daily Mail

Tri četvrtine roditelja misli kako bi vikendi trebali biti rezervirani samo za obitelj, a polovica ih žali što nemaju više vremena. Samo ih je 46 posto u mogućnosti vikendom planirati izlete sa svojim najmilijima, potvrdilo je istraživanje.  

- Ljudi cijene obitelj, ali moderan način života učinio je obično druženje jako teškim - istaknuo je menadžer Asde, Pearce Hughes. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ejlja 08.06.2014.

    kak si složiš tak ti je...

  • vlastpri 08.06.2014.

    odrediti prioritete, dobro organizirati i sve se stigne

  • NLO1 08.06.2014.

    Ja uvijek velim - dan mi je prekratak...Treba pod hitno dnevnih 24 sata povećati na bar 28...

Komentiraj...
Vidi sve komentare