To je to što me zanima!

Začini seksualni život pozama iz priručnika 50 nijansi ekstaze

Saznajte vruće načine održavanja ravnoteže, inspirirajte se zločestim šaputanjem na jastuku ili otkrijte na koje sve načine možete iskoristiti loptu za vježbanje...
Vidi originalni članak

Ako potajno maštate o zločestim igricama, ako želite češće i strastvenije izmijenivati nježnosti s partnerom ili ako jednostavno želite začiniti seksualni život, priručnik "Pedeset nijansi ekstaze" ostvarit će sva vaša očekivanja. 

Saznajte vruće načine održavanja ravnoteže, inspirirajte se zločestim šaputanjem na jastuku ili otkrijte na koje sve načine možete iskoristiti loptu za vježbanje. U najprodavanijem vodiču za seks otkrijte kako iskusiti seks od kojeg vas prolaze trnci - saznajte što sve možete učiniti u krevetu, oslonjeni uza zid, na podu ili u omiljenom naslonjaču. 

Slavna autorica Marisa Bennett upoznat će vas s novih 50 seksualnih poza koje su zaludjele cijeli svijet. U ovom ilustriranom vodiču za superseks, otkrijte nove poze od kojih ćete se jednostavno raspametiti i poželjeti ih sve isprobati odjednom. Neovisno o tome jeste li samac ili u vezi, samo trebate otvoriti priručnik, izabrati pozu i završiti u vrtlogu strasti. Priručnik "Pedeset nijansi ekstaze" od 12.11. potražite na svim kioscima po cijeni od 39,90 kn.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Stevi 11.11.2013.

    nikada nije kasno nešto naučiti...zar ne????

  • jelas 111 11.11.2013.

    svakog 15-tog u mjesecu je dan P, znači plaća, pivo i pička

  • jinjang 11.11.2013.

    Pilates lopta,da vrlo dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare