To je to što me zanima!

Zaigrajte Secret Santu s bliskim ljudima i uštedite na darivanju

Umjesto kupovanja više manjih darova, podijelite se i kupite samo jedan. Na ovaj način izbjeći ćete kupnju velikog broja darova, a dobiti dodatno uzbuđenje. Budžet za ovakve igre je obično ograničen
Vidi originalni članak

Božićni darovi svake su godine veliki trošak, posebno ako se kupuju obitelji, prijateljima i kolegama na poslu. Odlično rješenje za maksimalnu uštedu je popularna igra izvlačenja pod nazivom Secret Santa, ili u prijevodu “tajni Djed Mraz”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, u svakoj skupini ljudi u kojoj je darivanje uzajamno, može se organizirati ova igra. Svatko napiše svoje ime na papirić pa se iz prigodne božićne kapice tajno izvlače imena. Tako svaka osoba daje jedan dar i dobiva jedan, naravno, od tajnog darivatelja.

TOP SAVJETI ZA UŠTEDU Kozmetiku se isplati kupovati u većim pakiranjima i na akcijama

Na ovaj način izbjeći ćete kupnju velikog broja darova, a dobiti dodatno uzbuđenje. Budžet za ovakve igre je obično ograničen, što je dodatna pogodnost. Odredite cifru prema dogovoru s ostalima.

SAVJETI ZA UŠTEDU Ne morate sve odmah pojesti: Višak kolača se može zamrznuti

Secret Santu možete organizirati u nekoliko skupina, sa širom obitelji, prijateljima ili na radnome mjestu. Pri kupnji manjeg broja darova stres i trošak su manji, pa možete bolje promisliti što osoba kojoj darujete voli, koji su joj hobiji i u čemu uživa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare