To je to što me zanima!

Zaljubljeni i nakon 30 godina: Srce mi poskoči kad ga vidim!

Ona je njegova najseksi kućanica, a on je njoj beskrajno smiješan. Felicity Huffman i William H. Macy skupa su 35 godina i još uvijek se međusobno savršeno nadopunjavaju
Vidi originalni članak

Felicity Huffman, najpoznatija našoj publici po ulozi Lynette Scavo u TV serijalu Kućanice, jedna je od rijetkih žena u Hollywoodu koja ima sve - karijeru i sreću u privatnom životu.

S mužem Williamom H. Macyjem u braku je već 20 godina i još uvijek su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Prije toga bili su u vezi 15 godina. Upoznali su se u kazalištu Linda Gross, Atlantic Theater Company u New Yorku, gdje joj je William predavao dramu. On je ujedno i suosnivač ovog kazališta.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada je gostovala kod Ellen izjavila je da i dan danas kada on uđe u sobu, ona doživi onaj "ahhh" trenutak. 

- Totalno ga obožavam! Baš sam imala sreće s tim tipom - ispričala je tada. 

Ellen je tada pokušala iz nje izvući barem neku primjesu zamjeranja, ispitujući je koje joj stvari smetaju kod muža. Felicity je odgovorila: 

- Uvijek ostavljam otvorene elemente u kuhinji! Ne znam, to je valjda neka ženska stvar. Jel vi ostavljate sve otvoreno? - pitala je publiku.

- Ne? Izgleda da sam samo ja takva! našalila se Felicity, a Ellen joj je odgovorila:

- Mislila sam da ti kažeš koje stvari tebe živciraju kod njega, ali ispada da si ti ta koja živciraš ostale u kući.

Jedine grozne navike koje se Felicity mogla sjetiti u showu je da William ponekad ode na posao s ključem od njezinog auta.

Njezin muž William H. Macy, poznati glumac i pisac, najpoznatiji je po svojim ulogama u Fargu (za koju je bio i nominiran za Oskara) i seriji Besramnici. 

Kada ga pitaju o njegovoj ženi, novinari uglavnom dobiju ovakav odgovor:

- Ne znam zašto, ali ona me totalno obožava. Misli da sam smiješan.

Za Guardian je dao primjer koji pokazuje koliko vjeruje u njega i koliko ga podržava da bude bolji čovjek:

- Nakon kraja snimanja prve sezone Besramnika ispekla mi je tortu! Ona je moj najbolji prijatelj, jako je smiješna. Obožavam s njom razgovarati jer znam da joj mogu sve reći - ispričao je.

- U prijašnjem braku nisam imao takav osjećaj. Bio sam oženjen ranije za nekoga tko mi nije želio najbolje, zapravo, mrzila me iz dna duše dodao je Macy. 

William i Felicity imaju dvije kćeri tinejdžerice Sophiju i Georgiu, a jedan su od rijetkih parova koji su 2009. na isti dan dobili zvijezde na Stazi slavnih. U Hollywoodu na njih gledaju kao na kraljevski par indie filmova.

- Ona mi je bila najseksi kućanica. Ali, što je uopće seksi? Meni je seksi način na koji ona nosi samu sebe. Uz to, ona je stvarno u dobroj formi. Svaki put se rastopim pri pogledu na njeno tijelo - otkrio je Macy u intervjuu za Parad Magazine. 

Iako su skupa više od 30 godina i proživjeli su puno toga, ovaj par ne dopušta da im posao utječe na ljubav. 

- Celebrity brak ne može se usporediti ni s čim. Ni jedan brak nije poput tog - neprestano se udaljavate i približavate zbog prirode posla. No svaki put kad Bill Macy uđe u prostoriju, moje srce poskoči. Tako je od prvog dana - iskrena je Felicity. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • chia_ 14.02.2017.

    pa dobro..sad baš da je 30 god nešto nedostižno ..i nije baš..ako ne pošandrcaš do tad..nikad ni nećeš :)))))

  • joca jakarta 14.02.2017.

    ljubav je mentalna bolest

  • First Lady 14.02.2017.

    Čitala sam članak s osmijehom na licu, lijepo je vidjeti normalne ljude u normalnom braku. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare