To je to što me zanima!

Zamijenite haljinu za žensko odijelo: 10 kombinacija sa živahnim proljetnim odijelima

Odijela nisu rezervirana samo za poslovne prilike. Ženska odijela idealna su za proljeće, a od sada ih možete naći u skoro svim trgovinama u svim mogućim bojama
Vidi originalni članak

Na policama trgovina zadnjih nekoliko godina možete pronaći pregršt ženskih odijela u različitim bojama, teksturama i s različitim dezenima. Od jarkih i pastelnih boja do kariranih. 

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prilikom odabira odijela trebate pripaziti da uzmete odijelo koje vam pristaje uz liniju. Osim toga, gledajte da se u njemu osjećate samopouzdano i da vam je udobno. Dobro odijelo definitivno može zamijeniti haljinu.

Mi smo za vas pronašli nekoliko proljetnih kombinacija kako bi vam olakšali nošenje odijela i kako bi vam dali ideju kako nositi odijelo, a izgledati elegantno i šik.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eho_ 04.04.2021.

    Smatram da žene izvrsno izgledaju u odijelima. Ali..to mora biti žensveno odijelo. :) ne muški kroj. Jer cilj nije da izgleda kso muškarac, ali da nosi odijelo. Sve ostalo je stvar kreatora.  A ima ih bajnih. Ovdje mi se nijedno nije svidjelo. Bijelo da..na kraju i ispuna svijetlo plavoga.😄- kroj u biti, jer naglašava tijelo, ali ima mana..Ostalo ni slučajno. 

  • ..lola. 03.04.2021.

    Obožavam odijela, ali ovdje mi se sviđa samo br 10

Komentiraj...
Vidi sve komentare