To je to što me zanima!

Zamke ega i biljni recepti Babe Vange samo u novom Astralu

Otkrivamo najbolje biljne recepte Babe Vange koji liječe bolesti i produljuju život: Bioenergijom popravite vid, sluh i rad bubrega, a tugu nadvladajte kroz pet faza
Vidi originalni članak

Bog je čuo vapaje slijepe bugarske proročice Babe Vange te joj darovao pogled u budućnost, a samo u Astralu saznajte što je proročica izjavila u svojem posljednjem intervjuu i zašto će na kraju samo dobri ljudi preživjeti, a zli propasti. Ona je imala moćan dar iscjeljenja, a Astral otkriva njezine najpoznatije prirodne i biljne recepte za dug i zdrav život.

Zamke ega i greške u karakteru poput arogancije i samopodcjenjivanja, nestrpljivosti i igranja žrtve, samouništenja i pohlepe te tvrdoglavosti, upravljaju i nama i drugima, a samo za Astrala poznati psihijatar Vladimir Gruden razotkriva kako se nositi s usađenim strahovima, pobijediti svoje demone, dostići najvišu fazu zrelosti i skinuti lažnu masku s lica. 

Kao i uvijek u najboljem mjesečniku u Hrvatskoj donosimo i veliku astroprognozu za sve znakove Zodijaka za studeni te veliki astroprofil vladajućeg Škorpiona. Poznata astrologinja Vesna Narat za vjerne je čitatelje pripremila i veliku priču o dekadama u horoskopu koje su osmislili drevni astrolozi, a u kojoj su objašnjenje razlike u osobnostima kod istih znakova. Astrologinja Vlasta Pečanić objašnjava utjecaj Mjeseca na osobni horoskop te donosi analizu natalnih karata čitatelja.

Novi broj Astrala pronađite na kioscima od četvrtka 29. listopada po cijeni od 14,99 kn.

Zanima li vas paranormalno, ne propustite priču o znakovima koji otkrivaju prijatelje, ljubavnike i neprijatelje koje ste možda već upoznali u prošlom životu, a oni koji brinu o svojem zdravlju ne bi smjeli propustiti savjete bioenergetičarke Biserke Blašković uz koje možete popraviti vid, sluh te rad bubrega. 

Budući da je vrijeme upala i prehlada, donosimo i savjete te najučinkovitije prirodne recepte za upalu mjehura. Želite li pak oplemeniti, uljepšati, ali i učiniti zdravijim svoj dom, kuću ili stan, pročitajte sve o kućnim biljkama koje privlače pozitivnu energiju, ali i čiste zrak te štite od negativnih zračenja. 

Osim toga samo za Astral psihijatar Darko Marčinko objašnjava kroz koje sve faze tugovanja čovjek mora proći kad izgubi nekog bliskog te zašto se nepreboljena trauma može prenijeti i na buduće generacija te promijeniti DNK. Naravno tu su i pronicljivi Mevludinovi odgovori na sva vaša pitanja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cukrena 28.10.2015.

    Ima zanimljivih stvari, valjda ćete nešto prenijeti i na portal, kome se da čitat tiskana izdanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare