To je to što me zanima!

Zaplešite kao koka: Vratit će vas u djetinjstvo, a i zabavno je

Kokošji ples je vrlo jednostavan. Stavite ruke ispod pazuha tako stvarajući krila i hodajte okolo poput kokoši. Isprobajte ga i s društvom, sigurno ćete se dobro zabaviti
Vidi originalni članak

Vratite se u djetinjstvo i danas zaplešite popularni ples. Riječ je o kokošjem plesu koji je veoma zabavan i rijetko tko će ostati imun na njegove taktove. Promrdajte kukovima i protresite ih uz ovaj hit.

Pjesma ‘Der Enetenanz’ benda De Electronica zaslužna je za postojanje ovoga plesa. Pjesma je izašla na ovaj dan, a oponašati kokoš je jednostavno. Stavite ruke ispod pazuha tako stvarajući krila i hodajte okolo poput kokoši. Isprobajte ga i s društvom, sigurno ćete se dobro zabaviti. 

Istovremeno nam pomaže 'pržiti' kalorije i jača izdržljivost. Plesom trošimo od 5-10 kalorija po minuti, ovisno o intenzitetu i brzini kojom se gibamo.

'ZAOKRET' U KARIJERI Mislila sam da neću hodati, a sada seksi plesom zarađujem više od roditelja koji su doktori

Osim toga, ples je fenomenalan način za održavanje čovjeka mladim. Ples uvelike zaustavlja starenje, a dobar je za naše srce, kardiovaskularni sustav i povećava kapacitet naših pluća. Zato danas plešite i riješite se stresa i negativnih misli.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare